Zeolit Atentionare

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1428

Voteaza & Distribuie

Descriere


Se afirma in mod iresponsabil pe mai multe canale de televiziune ca numai zeolitul cu o anumita fotografie pe eticheta este zeolit puritate 100% , si numai acesta nu produce efecte secundare, fara sa se aduca probe in sprijinul acestei afirmatii grave; de asemenea se indeamna privitorul emisiunii sa cumpere numai zeolitul cu acea fotografie , lasand astfel sa se inteleaga ca restul zeolitilor de pe piata nu sunt putitate 100% si produc efecte secundare; personajul nu aduce probe in sprijinul afirmatiei sale si nu explica ce efecte secundare produc ceilalti zeoliti care chipurile nu sunt puritate 100%. Acelasi „ specialist", in articolele publicate, vorbeste de cazuistica, bineanteles fara sa duca probe – ori practica mondiala in domeniu este crearea unei cazuistici pe voluntari intr-o clinica de specialitate. Conform acestor afirmatii mincinoase, toti zeolitii de pe piata nu sunt puritate 100% si toti produc efecte secundare cu o singura exceptie, zeolitul promovat de acest personaj imoral. Asadar toti producatorii din Romania care au autorizatie de productie si comercializare sunt pusi in inferioritate si in ilegalitate de afirmatii neprobate inseminate abil prin autoritatea unui „specialist" care reprezinta un producator rapace ce urmareste astfel, prin mijloace ilegale acapararea pietei.


Zeolitul trece printr-un proces de purificare si micronizare; este non toxic si nu produce efecete secundare.


Econatura prpduce un zeolit care contine clinoptilolit 100% si care corespunde standardului national/european obligatoriu pentru terapia umana; este singurul zeolit care are brevet de marca inregistrat la osim.


Firma respectiva trebuie sa publice analiza zeolitului pentru a demonstra gradul de purificare. In caz contrar toate afirmatiile facute pe diverse canale publice sunt falsuri in declaratii.


Aceste metode incorecte si afirmatii neadevarate sunt la limita escrocheriei si afalsului in declaratii sanctionate de Codul Penal .Acest „specialist" nu a aprofundat si invatat in peste 3 ani de practica capacitatile zeolitului, si evident nu a studiat intreaga literatura de specialitate, deoarece afirma ca zeolitul se elimina numai prin intestin, uneori afirma in mod expres ca nu se elimina prin aparatul urinar; noi am publicat in prima pagina de prezentare a zeolitului, concluziile unui studiu publicat intr-o revista de specialitate din SUA, tema studiului fiind tocmai eliminarea prin urina a zeolitului pe subiecti volunatri, asa cum se face in lumea stiintifica. Studiul concluzioneaza ca "utilizarea zilnica a unui supliment pe baza de zeolit reprezinta o metoda sigura si eficienta de a indeparta metalele grele din organism prin urina, fara a elimina totodata si electrolitii vitali din organism".


Dar nimeni nu observa MINCIUNILE personajului, slaba sa pregatire profesionala, nimeni nu pune intrebari, nimeni nu ia masuri. DEOCAMDATA singura institutie care a luat masuri este CNA care a acordat deja doua amenzi unor canale de televiziune pentru incalcarea legislatiei de catre acest personaj, dar este mult prea putin, iar minciunile curg zilnic cu impactul devastator de rigoare, impact care se repercuteaza in modul de gandire si abordare al bolnavului, deoarece acesta este primul care are de suferit.


Astfel prin afirmatiile difuzate pe mai multe canale de televiziune, se aduce unprejudiciu de imagine zeolitului. Se mai afirma, sau se lasa sa se inteleaga de catre acelasi personaj abulic, ca zeolitul este un panaceum, o afirmatie care sfideaza inteligenta umana. Foarte multi bolnavi sunt derutati de aceste afirmatii si vin la noi total debusolati, deoarece au inteles ca zeolitul rezolva toate problemele de sanatate - de ex. prezinta cu mare usurinta cum lucreaza zeolitul in insuficienta renala, cum ajunge bolnavul de la trei dialize pe saptamana la nicio dializa, deoarece zeolitul curata rinichii; personajul nu prezinta niciodata un caz de acest fel, un bolnav care numai cu zeolit sa fi ajuns la nivelul la care rinichii functioneaza normal. Este posibil asa ceva? Este inadmisibil sa te prezinti ca specialist in acest fel. In aceasta afectiune foarte grava trebuie creata o adevarata linie de tratament, iar cura este de lunga durata. Da, zeolitul curata rinichii, dar de aici pana la refacerea functiei renale este cale lunga. Functia renala se reface foarte greu!!!


Noi explicam bolnavilor nostrii, ca zeolitul are capacitati terapeutice foarte mari, dar nu este un panaceum; sunt situatii unde trebuie sa asociem zeolitul cu alte produse naturiste specifice afectiunii, sugeram astfel diverse linii de tratament. Desigur sunt situatii, si nu putine, unde putem obtine rezultate numai cu zeolit. Am venit cu aceste precizari etice, pentru mai buna informare a vizitatorului dornic de o prezentare serioasa, coerenta si responsabila.


De curand ne-a cautat o pacienta ce sufera de colon iritabil. A sunat la aceasta firma mincinoasa si a fost obliogata sa cumpere un pachet pe 5 luni de zeolit pentru ca numai astfel se vindeca(!!!), i-a spus vanzatoarea pregatita pentru a o determina sa cumpere. M-a sunat din Italia disperata deoarece se constipase sever, avea burta umflata si dureri mari. 10% din pacienti se constipa in urma tratamentului cu Zeolit, de aceea trebuie sa cunosti toate calitatile produsului si efectele produse de acesta, si sa iei masurile ce se impun. I-am spus pacientei ca niciodata afectiunea colon iritabil nu se va trata numai cu zeolit si ca a fost indusa in eroare. I-am prescris o linie de tratament, iar pana a ajuns coletul in Italia, i-am facut unele recomandari si am reusit sa o deblochez. A inceput deja tratamentul cu produsele trimise de noi si in momentul de fata are 2 scaune pe zi, iar durerile au incetat aproape complet. Desigur acest protocol va fi de lunga durata, deoarece are afectiunea de 20 de ani, de aceea trebuie lucrat mult pntru refacerea florei microbiene a intestinului - Acidofilus LactoBacilus Bio Activ facand parte din produsele trimise. Poate oricand depune martrurie despre cele intamplate; avem si alte cazuri similare, oameni pacaliti de aceasta firma si de personajul ce-i face o astfel reclama; acestia sunt preocupati numai de vanzare si nu de soarta pacientilor.


Alegeti cu atentie inainte sa cumparati, nu va mai lasati pacaliti de produse abil si MINCINOS recomnadate prin campanii agresive si dubioase, deoarece acesti NE-OAMENI nu doresc decat sa vanda, nu-i mai intereseaza ce lasa in urma lor.


Pentru informatii suplimentare intrati pe site: www.cosmeticabio-zeolit.com