Zmeura, cel mai bun tratament natural pentru cancer

Detalii

CategoriiSanatate
Taguritratament cancer
Ultima actualizareMiercuri 28 martie 2018
Vizualizari1297

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bogată în vitamine, antioxidanţi şi fibre, zmeura este un fruct delicios cu o mulţime de beneficii de sănătate. Aceasta are o concentraţie mare de acid elagic, un compus fenolic care previne cancerul, astfel oprind creşterea celulelor de cancer şi elimină progresul anumitor tipuri de cancer.

Uleiul din zmeură are un factor de protecţie impotriva seoarelui. Mai mult decât atât, ajută la pierderea greutăţii şi îi oferă o îngrijire corespunzătoare pielii în timp ce îmbătrâneşti. Pentru a-ţi îmbunătăţi sistemul imunatr, acest fruct se ocupă de structura ta de sănătate generală. Aceste fructe sunt uşor de introdus în dieta ta. Fie le incluzi într-o reţetă, le mănânci crude, sau adaugi zmeură îngheţată în băuturile tale, toate aceste forme îţi încântă papilele gustative şi îţi oferă nutriţie în acelaşi timp.

Gustul acestui fruct este dulce şi are o subtilă aromă ascuţită. Zmeura aproape ţi se topeşte în gură datorită texturii sale moale şi dulce. Acestea vin într-o gamă diversă de culori, precum roz, mov, negru, galben, portocaliu şi alb. Zmeura conţine o cantitate semnificativă de antioxidanţi polifenolici, cum sunt pigmenţii antociani care sunt asociaţi cu protecţia optimă a sănătăţii. Acest fruct are o proporţie mare de fibre dietetice. Sunt una dintre mâncărurile plantelor cu cele mai bine cotate fibre dietetice. Din tot conţinutul, fibrele alcătuiesc în jur de 20% din greutatea totală a zmeurei.

Zmeura este o sursă excelentă de vitamina C, mangan şi fibre dietetice. Aceasta este de asemenea bogată în vitamina C, acid folic, cupru şi fer. Acest fruct are cea mai mare concentraţie de putere antioxidantă din toate fructele. Acest lucru se întâmplă datorită concentrării sale mari de acid elagic, antociani, acid galic, quercetină, catechine, kampferol şi acid salic. Cu toate acestea, zmeura galbenă şi alte fructe colorate mai pal au un procentaj mult mai mic de antociani. Astfel, zmeura poate fi considerată unul dintre cele mai bune tratamente naturale pentru cancer.

https://www.pepinieramoara.ro/contact/