Zevo, accesorii șic pe care le vei adora

Zevo, accesorii șic pe care le vei adora

Detalii

CategoriiShoping
Tagurigeantă, rucsac
Ultima actualizareVineri 20 mai 2022
Vizualizari176

Voteaza & Distribuie

Descriere

În universul creat de Zevo nicio iubitoare de frumos nu va rămâne insensibilă la frumusețea și touch-ul unic care îți pune amprenta pe fiecare produs prezent aici. Asta indiferent că este vorba de genți și încălțăminte de damă, rucsacuri, genți pentru bărbați și diverse accesorii menite pentru accesorizarea ținutelor.

Cu siguranță că primele care atrag atenția sunt gențile de damă și rucsacurile din piele. Acestea sunt realizate din piele, respectând calitatea italiană și ducând rafinamentul la un nivel superior. De o diversitate impresionantă la capitolul modele, culori și mărimi, pe Zevo.ro găsești tot ce ți-ai putut imagina vreodată în materie de genți și poșete. În plus, acestea sunt făcute să reziste în timp și se pot asorta ușor cu orice ținută te-ai gândi să porți într-o zi.

Geanta din piele e acel produs atemporal care nu poate lipsi din garderoba unei doamne sau domnișoare care se respectă, indiferent de bugetul personal. O geantă din piele nu este o cheltuială, este o investiție și nu putem să cumpărăm de oriunde asemenea accesoriu, ci numai dintr-un magazin cu tradiție și cu aplecare spre frumos și bun-gust așa cum este Zevo.

Ce ai zice de un update la colecția ta de genți sau poșete acum, odată cu venirea anotimpului în care totul se reînnoiește?

Geanta din piele, un item mereu la modă

Geanta din piele este o piesă versatilă care poate fi purtată la orice ocazie cu un dress code pe măsură. Într-adevăr, la o întâlnire de afaceri, la o cină, la birou putem să impresionăm și să atragem în mod plăcut atenția asupra genții care ne pune în valoare. O geantă de piele nu se va demoda niciodată, indiferent de capriciile modei. Spre deosebire de materialele artificiale, ea se va prezenta impecabil și se va uza frumos, fără semne vizibile dacă va fi întreținută corespunzător. Dacă ești genul acela de persoană care ține la etichetă și la crearea unei imagini impecabile, atunci gențile din piele de la Zevo sunt cu siguranță un must pentru tine.

Pe Zevo.ro găsești genți office, genți care se pot purta în mână sau pe umăr, genți încăpătoare de tip shopper pentru cumpărăturile tale, genți tip poștaș dacă ești o fire mai sportivă, genți și plicuri pentru ocazii speciale și nelipsitele genți de plajă în culori pastelate care te duc cu gândul la relaxarea de vacanță. Culorile sunt infinite, practic toată paleta coloristică este prezentă, deci poți alege de la clasicele alb și negru până la coniac, crem, fucsia, galben gri sau nuanțe mai vii cum ar fi portocaliu, turcoaz și corai care vor surprinde plăcut.

Rucsacuri comode și alte accesorii

Pentru destinderea atât de necesară în timpul liber nici că se poate alege altceva decât un rucsac ușor de purtat și mai ales de iubit. Ce spuneți de un rucsac verde în ton cu natura sau unul cu animal print, care să dea o notă funky ținutei pentru weekend? O curea aleasă cu grijă, un portofel tot din piele sau un breloc nostim vor fi acele accesorii care fac diferența dintre o ținută banală și una cu stil.

Stilul de la Zevo face diferența!

Contact: office@zevo.ro