Tips & tricks: cum sa alegi cele mai bune ghiozdane de dama

Detalii

CategoriiShoping
Tagurirucsac
Ultima actualizareJoi 3 ianuarie 2019
Vizualizari952

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare incep sa inlocuiasca gentile de mana grele si voluminoase cu un rucsac dama, datorita tuturor avantajelor de care au parte astfel. Femeile care cocheteaza cu ideea de a-si achizitiona aceste tipuri de obiecte pot gasi in randurile urmatoare sfaturi despre cum pot sa faca cea mai buna alegere, in functie de nevoile personale. Astfel, ele vor observa ca iesitul in oras ori mersul la serviciu este mult mai usor, nemaifiind nevoite sa duca in mana gentile pe care in mod normal le umplu cu foarte multe lucruri pe care nici macar nu le folosesc.

Dimensiunea

In primul rand, dimensiunea conteaza foarte mult. De exemplu, doamnele si domnisoarele care s-au saturat sa ia cu ele foarte multe lucruri inutile atunci cand ies din casa, pot opta pentru ghiozdanele micute, in care sa nu poata pune prea multe. Astfel, practic scapa de povara de a avea genti voluminoasa si foarte grele. Daca in schimb, femeile isi doresc sa-si continue obiceiurile, se pot indrepta catre modele mai mari.

Modelul

Pe piata exista foarte multe modele interesante in ceea ce priveste ghiozdane de dama. Astfel, fiecare femeie poate opta pentru ghiozdanelul care sa i se potriveasca din punct de vedere al personalitatii, dar si din punct de vedere al outfiturilor pe care le poarta in mod normal. Sport, casual, elegante sau ghiozdane tip poseta: acestea sunt doar cateva dintre variantele pe care le au la dispozitie doamnele si domnisoarele. De exemplu, ghiozdanele sport fi purtate foarte usor si simplu la serviciu, intr-o drumetie sau in oras, pe cand cele elegante reprezinta accesorii foarte bune pentru ocazii mai deosebite: intalniri de afaceri sau petreceri tip cocktail.

Greutatea ghiozdanului

Greutatea ghiozdanului este foarte importanta. In general, aceste tipuri de obiecte trebuie sa fie usoare, pentru ca ele trebuie sa-si dobandeasca greutatea in functie de lucrurile care sunt puse in ele, nu in functie de materialul de care sunt realizate. Asadar, indiferent de model, ghiozdanul gol trebuie sa cantareasca doar cateva sute de grame, astfel incat sa fie util si practic!

Compartimentarea optima

Un alt detaliu foarte important in alegerea celor mai bune ghiozdane este tipul de compartimentare al acestora. De ce? Ele trebuie sa fie gandite in asa fel incat sa ofere celor care le poarta posibilitatea de a folosi spatiile mai mari pentru obiecte mai voluminoase, dar si spatii mai mici, in care sa fie depozitate lucrurile mici, de valoare, asa cum sunt telefonul, cheile sau portofelul. In plus, ghiozdanele care sunt compartimentate foarte bine ajuta la organizarea obiectelor mult mai usor si, in plus, greutatea va fi bine proportionata, astfel incat femeile sa nu aiba dureri de spate. Recomandat este ca lucrurile mai voluminoase si mai grele sa fie puse intotdeauna cat mai aproape de spate, iar celelalte in spre exterior.

Tipul de curele

Pentru ca doamnele si domnisoarele sa nu aiba dureri de spate ori de umeri, ele trebuie sa aleaga intotdeauna ghiozdane care au curele late. Acestea ajuta la distribuirea uniforma a greutatii intre partea stanga si cea dreapta a corpului. In plus, curelele trebuie sa fie ajustabile, astfel incat fiecare femeie sa le poata regla in functie de cum are nevoie. Utilizarea simultana a ambelor curele este un aspect important, pentru ca in acest mod, incarcatura este distribuita uniform, iar coloana vertebrala nu este stresata. Cu toate ca multe doamne si domnisoare sunt tentate sa foloseasca o singura curea, preferabil este sa nu faca acest lucru.

Ghiozdane rezistente la apa

Vremea nu poate fi controlata de nimeni, asa ca in ciuda faptului ca dimineata poate fi soare afara, la pranz norii se pot supara, iar ploaia isi poate face simtita prezenta pe nepusa masa. Asadar, ghiozdanele pe care le aleg doamnele si domnisoarele trebuie sa fie impermeabile, pentru ca astfel isi pot proteja lucrurile foarte bine. Nimeni nu vrea sa ajunga acasa cu telefonul ud ori cu laptopul defect din cauza ploii.

Tinand cont de toate sfaturile de mai sus, femeile isi pot achizitiona cele mai bune modele de ghiozdane pentru ele, in functie de motivul pentru care au nevoie de un astfel de obiect. Este vorba despre o modalitate foarte interesanta si practica prin care gentile mari si voluminoase pot fi inlocuite usor, spre bucuria doamnelor si domnisoarelor.

mahoni.ro