Workshop-ul de Dezvoltare Personala "Fii creatorul vietii tale!"

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2745

Voteaza & Distribuie

Descriere

Eveniment ineditWorkshop-ul de Dezvoltare Personala „Fii creatorul vietii tale!" prima editie organizata la Oradea

Doua sesiuni, doua metode despre tine si felul in care relationezi cu lumea ta: "New Love - Noua Iubire" iti propune sa te raportezi intr-un mod nou la iubire si la cei din jur, iar celebra metoda "Asculta-ti corpul!" te va pune si mai mult in legatura cu esenta ta.

Programul workshop-ului:

Atelierul "NEW LOVE - Noua Iubire". Sustine: Andreea Mihaela Stan

Iubirea este o forta. Ea nu este un rezultat, ci o cauza. Fie ca ai o relatie de cuplu, fie ca esti pregatit/a pentru una noua, la Atelierul "New Love - Noua Iubire" vei vedea ce poti face pentru a intensifica aportul de iubire in viata ta.

Vei afla care sunt regulile Noii Iubiri, vom exersa sa ne lasam iubiti cu toata fiinta noastra si ne vom obisnui sa tinem minte ca suntem demni de cea mai inalta iubire a celor de langa noi si a noastra. Andreea va propune o intalnire de tip atelier de dezvoltare personala in care va prezinta o noua perspectiva a iubirii.

Daca dragoste nu e, atunci tu poti sa faci sa fie!

INVATA SA TRAIESTI CLIPA". Sustine: Alexandra Pintea

Puterea gandului, constientizarea dependentelor afective, trairea momentului prezent si mai ales increderea in sine sunt subiectele pe care vi le propunem.

Ne intalnim pentru a experimenta si (re)invata sa fim noi insine si sa ne bucuram de noi. Invata sa traiesti momentul prezent pentru a regasi pacea interioara!

Atelierul este parte din turneul de promovare a Scolii de formare "Ecoute ton corps!" - prestigioasa scoala de psihologie si dezvoltare personala din Canada fondata de mai bine de 25 de ani de Lise Bourbeau, autoarea bestseller-ului "Asculta-ti corpul!"

Te iubesti destul pentru a-ti oferi 4 ore doar pentru TINE?

Vino sa vezi ce mare si frumoasa e lumea... ta!