Voluntarii Asociației Povestea mea scriu destine mai bune pentru sute de copii, bătrâni și familii sărace

Detalii

CategoriiSocial
TaguriFamilie si copii
Ultima actualizareJoi 30 iunie 2022
Vizualizari490

Voteaza & Distribuie

Descriere

Numele Asociației Umanitare "Povestea mea", a plecat de la ideea că orice om poartă în spate o poveste unică și că toți cei din jurul nostru ascund lucruri pe care noi nu le cunoaștem și nu le vedem. Ceea ce fondatorul acestei Asociații, Cristian Dumitrașcu, își dorește este acela ca "Povestea mea", să devină, de fapt povestea tuturor, a celor care au fost ajutați, prin intermediul tuturor celor care au fost dornici să ofere sprijin.

Cristian Dumitrașcu îndulcește sute de povești de viață triste și dureroase

"Povestea mea", este, de fapt, povestea lui Ionuț. Un băiețel care stă într-o casă fără curent electric, și care, în fiecare zi când pleacă la școală, primește de la un vecin un sandvici, ca să aibă ce să mănânce. Pe acesta îl termină doar când e exagerat de flămând. În restul timpului, păstrează din el și pentru cei de acasă, fiindcă nu poate concepe cum ar putea ca el să mănânce și ceilalți nu.

"Povestea mea" este, de fapt, povestea Gabrielei, o fată de 12 ani, a cărei dorința arzătoare este să aibă o baie. Dacă unii copii de vârsta ei se gândesc la diverse gadget-uri sau alte cadouri costisitoare, Gabriela nu are parte nici măcar de un loc în care să își desfășoare igiena zilnică. Locuiește într-o casă al cărei acoperiș stă să pice și cu toate acestea, merge la școală și învață cât de mult poate, fiindcă în viitor își dorește să ajungă polițist.

"Povestea mea", este, de fapt, povestea lui nea Fane, un bătrân care a suferit un accident vascular cerebral. AVC-ul, a fost rezultatul unor lovituri repetate în zona capului, în urma cărora, bătrânul a rămas inconștient. Agresorul sau agresorii au rămas necunoscuți, însă, fondatorul Asociației, Cristian Dumitrașcu, se luptă să îi facă dreptate.

"Povestea mea", este, de fapt, povestea lui Emi, un băiețel care suferă de o mutație genetică din cauza căreia este imobilizat la pat și a cărui viață depinde de un tratament costisitor făcut în Turcia, pe care părinții nu și-l permit.

"Povestea mea" este și va fi despre toți cei care au fost ajutați până acum și cei care urmează să fie ajutați în continuare. "Povestea mea", este în primul rând, povestea lui Cristian Dumitrașcu, omul care a pus bazele acestei Asociații, cel care se trezește în fiecare dimineață cu gândul de a-i ajuta pe cei din jur și care luptă pentru ca povestea tuturor oamenilor care îi cer ajutorul, să aibă un final fericit.

Comunitatea oamenilor generoși care se doresc oricând să ajute

Cristian este cel care se străduiește să facă bine încă din anul 2012, și care, dacă și-ar dori, ar putea să scrie o carte groasă cu poveștile celor cărora a reușit să le schimbe viața. El este omul din Dolj care își dorește ca "Povestea mea" să nu ajungă niciodată la final, ci să-și înfăptuiască în continuare scopul pentru care a fost creată. Își dorește să mărească consistent comunitatea de voluntari pentru că deseori cei nevoiași nu au nevoie doar de bani, ci de o mână de ajutor, susținere morală, îndrumare, sprijin psihologic etc.

De aceea, toți cei care cred într-o lume mai bună și vor să se alăture unei cauze nobile, sunt invitați să ia legătura cu membrii Asociației "Povestea mea", folosind datele de mai jos. Ca voluntar în această Asociație umanitară cu inima în Filiași, Județul Dolj, poți participa la campanii de ajutorare, acțiuni și activități caritabile.
Pentru că tot mai multe persoane nevoiașe află de această Asociație, la ușa lui Cristian Dumitrașcu bat zilnic zeci de bătrâni, copii, familii sărace. De aceea, este nevoie de donații permanente în bani, alimente, haine, alte obiecte materiale, forță de muncă.

Asociația Povestea Mea - Apel pentru donații și voluntariat

Dacă și tu îți dorești să ajuți la construirea unor povești cu final fericit, încearcă să iei parte la activitățile și campaniile pe care Asociația le desfășoară. Orice mic ajutor este binevenit. Poți lua legătura cu unul din reprezentanții Asociației scriind pe facebook, sau contactandu-i telefonic ori prin intermediul adresei de mail. Indiferent ce metodă ai alege sau ce tip de ajutor vei vrea să oferi, cu siguranță vei fi întâmpinat cu căldură și vei fi foarte apreciat pentru că îți dorești și tu să ajuți!

Website: https://www.povesteamea.ro
Număr de telefon: 021 9312
Adresa de e-mail: asociatia@povesteamea.org
PayPal : paypal.me/povesteamea
REVOLUT: revolut.me/povesteamearo
REVOLUT: 0772007008
Conturi Bancare: Asociația Povestea Mea
RON : RO07BTRLRONCRT0536856701
EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701
BIC / SWIFT : BTRLRO22
Deschis la Banca Transilvania