Utilitatea baghetelor de polistiren decorative in design-ul casei

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare
Ultima actualizareVineri 3 iunie 2022
Vizualizari422

Voteaza & Distribuie

Descriere

Baghetele din polistiren sunt elemente decorative utilizate fie pentru ornamentarea tavanului sau a peretilor, fie pentru imbinarea dintre pereti si tavan, ca o punte de legatura intr-o zona in care pot aparea fisuri.

Alegerea de baghete polistiren este perfecta pentru a crea tranzitii elegante si frumoase intre perete si tavan, acoperind imperfectiunile si adaugand in acelasi timp un finisaj elegant. Exista o multitudine de modele de baghete polistiren, oferind optiuni atat pentru proprietati traditionale, de epoca, cat si pentru constructii noi, moderne. Baghetele din polistiren au multe avantaje fata de materialele traditionale precum tencuiala. De-a lungul anilor, polistirenul a evoluat si a devenit o alegere alternativa extrem de cautata.

Instalare usoara

O bagheta polistiren este durabila, usoara si facil de instalat. Faptul ca instalarea baghetelor din polistiren este un proces cu adevarat simplu este probabil motivul numarul unu pentru care sunt atat de populare. De fapt, sunt atat de usor de instalat, incat pot fi realizate rapid si usor ca o simpla lucrare de bricolaj. Acest lucru se datoreaza faptului ca polistirenul este cu adevarat usor de taiat, lipit si este suficient de flexibil pentru a se adapta suprafetelor care nu sunt complet drepte.

Suprafete de montaj versatile

Deoarece baghete polistiren sunt instalate folosind un adeziv special, acestea pot fi montate cu succes pe o multime de suprafete diferite, inclusiv beton, lemn, caramida, marmura, tigla, vinil, otel, granit si plastic.

Usor de vopsit

Baghetele din polistiren au o suprafata neteda, alba, care se imbina exceptional de bine cu tavanele albe. Pentru a le vopsi, tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati un singur strat de vopsea.

Sunt durabile

Polistirenul ofera o izolare termica excelenta si este inert, durabil si foarte rezistent. In plus, este flexibil, ceea ce il impiedica sa se rupa.

Design variat

Exista o mare varietate de modele si stiluri pentru baghete polistiren, asa ca veti gasi cu siguranta ceva care sa se potriveasca interiorului dumneavoastra: de la traditional la contemporan.

Potrivite pentru zonele umede

Ca material, polistirenul este rezistent la deteriorarea cauzata de expunerea la apa si umiditate, ceea ce face ca baghetele din polistiren sa fie ideale pentru aplicatii in zonele umede din intreaga casa, cum ar fi bucatarie, baie, terase exterioare, subsoluri si poduri.

Baghete polistiren potrivite pentru camera dumneavoastra

Camerele necesita stiluri diferite de finisare. Alegerea setului potrivit de baghete polistiren este esentiala pentru a sublinia cu adevarat scopul camerei. Pentru living e posibil sa va doriti sa mariti spatiul si sa introduceti baghete polistiren usoare si simple, in timp ce dormitorul sau holul pot avea mai multe caracteristici de design si elemente elaborate.

Atunci cand doriti sa va amenajati casa, trebuie sa va ganditi si la detalii. Daca doriti sa adaugati un aspect elegant de finisare, care sa transmita casei din personalitatea dvs, baghetele din polistiren sunt alegerea perfecta. Baghetele din polistiren ofera un plus oricarei case, completand orice stil de decor si creand un aspect elegant oricarei incaperi. Polistirenul este o alternativa mai ieftina, asadar, daca aveti un buget redus, puteti alege baghete polistiren.