Unde gasesti de cumparat o casa noua cu toate facilitatile langa Bucuresti?

Unde gasesti de cumparat o casa noua cu toate facilitatile langa Bucuresti?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, Casa
Ultima actualizareVineri 19 noiembrie 2021
Vizualizari84

Voteaza & Distribuie

Descriere

Locatia unui complex rezidential – regula de aur in imobiliare

Incepand cu locuri de parcare suficiente si statii de incarcare pentru masini electrice, pana la locuri de promenada si spatii verzi, in sectorul imobiliar care se adreseaza oamenilor moderni domina facilitatile considerate un lux. De fapt, toate acestea sunt necesare pentru un trai caracterizat de confort din toate punctele de vedere.

Stilul de viata modern pe care l-au adoptat tot mai multi oameni, dar si schimbarile din ultima perioada, avand in vedere contextul pandemic, au determinat dezvoltatorii imobiliari sa se adapteze si sa ofere cumparatorilor de case din ce in ce mai multe facilitati. Un complex rezidential cu facilitati care in trecut erau considerate extravagante este astazi standardul multor persoane care doresc sa isi achizitioneze o casa.

Un astfel de complex rezidential este si Liziera de Lac – un ansamblu ultramodern de case de la marginea padurii, amplasat pe malul Lacului Tataru – cel mai recent proiect al grupului Liebrecht & wooD Romania. In sectorul imobiliar, locatia este extrem de importanta. Cele mai multe persoane care se gandesc sa cumpere o casa, doresc ca locuinta sa fie amplasata departe de agitatia orasului. Totodata, oamenii vor sa aiba acces rapid la oras si sa nu piarda timp in trafic.

Aceste doua cerinte par sa fie diametral opuse, insa nu sunt imposibil de realizat, lucru pe care dezvoltatorii complexului Liziera de Lac l-au inteles perfect. Ansamblul de case de la Liziera de Lac se afla in apropierea capitalei, la sud-est de Bucuresti. Exista iesire directa la autostrada A2, iar statia de metrou Anghel Saligny din Bucuresti se afla la doar 15 minute distanta.

Chiar daca acest proiect rezidential este in apropiere de Bucuresti, cei care aleg sa cumpere o casa acolo vor sta departe de agitatia si aglomeratia caracteristice capitalei. Cele cinci tipuri de case disponibile la Liziera de Lac, numite cuiburi, sunt amplasate in mijlocul naturii, in apropierea lacului, intr-un micro-univers in care linistea este la ea acasa.

Ce facilitati ar trebui sa cauti la o casa noua?

Daca te gandesti sa iti cumperi o casa noua, este recomandat sa stii exact catre ce sa te orientezi. In definitiv, acesta este locul in care iti vei petrece restul vietii alaturi de familie. Asadar, este necesar sa te gandesti la facilitati menite sa iti faca viata mai usoara si mai buna. Ia in calcul atat avantajele de ordin practic, cat si cele care tin de confort.

De exemplu, cei care vor alege un complex rezidential de case langa Bucuresti, asa cum este Liziera de Lac, vor avea parte de foarte multe astfel de beneficii. Pentru relaxare, acest proiect rezidential este prevazut cu facilitati precum piscina cu bazin semi-olimpic, terenuri de sport, loc de promenada sau curte generoasa pentru fiecare casa. In ceea ce priveste avantajele practice, cateva dintre acestea sunt transportul privat asigurat cu microbuze proprii, locurile de parcare, restaurante, farmacii, petshop, gradinita, statii electrice de incarcare auto, dar si un spatiu de co-working si o aplicatie smart destinata exclusiv proprietarilor de case, menita sa ofere acces la o varietate de servicii.