Unde găsești cele mai avantajoase prețuri pentru polistiren în Iași?

Unde găsești cele mai avantajoase prețuri pentru polistiren în Iași?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriIasi, Polistiren
Ultima actualizareJoi 23 septembrie 2021
Vizualizari83

Voteaza & Distribuie

Descriere

Polistirenul expandat, unul dintre cele mai folosite materiale pentru izolare termică și fonică, este un termoplastic, o spumă rigidă foarte ușoară, care poate fi turnată și tăiată în blocuri de diferite forme, grosimi și dimensiuni. Este un produs format din 98% aer și 2% polistiren, aerul fiind cel care asigură, practic, proprietățile izolatoare.

Iașiul este unul dintre orașele care au cel mai mare ritm de dezvoltare economică. Acest lucru se vede inclusiv în domeniul construcțiilor, implicit în sectorul comercializării de materiale și servicii de construcții. Am alcătuit mai jos o listă cu detaliile necesare pentru a descoperi cele mai bune oferte în domeniu.

Furnizori și prețuri

Pentru a găsi cel mai bun preț polistiren în Iași, este nevoie să cercetăm cei mai importanți furnizori din oraș. În ordinea importanței ofertelor, avem și numele companiilor: Galactic Lines Este unul dintre cei mai reputați furnizori de materiale de construcții – printre care și polistirenul expandat. Această reputație de bun comerciant este una clădită pe 27 de ani de activitate neîntreruptă.

Cele trei magazine ale companiei – Iași, Hârlău și Târgu Frumos – se mândresc și cu posibilitatea de a oferi cel mai bun preț de pe piață la polistiren expandat, dar și cu servicii de consultanță de specialitate pentru orice client și orice proiect care are nevoie de asistență. Nu este deloc de neglijat serviciul transport ce poate fi oferit, pentru un preț modic, indiferent de cantitatea de materiale și distanța la care aceste trebuie să fie transportate.

Leroy Merlin

Este un jucător important pe piața materialelor de construcții din România și, chiar dacă prezența sa în Iași este una relativ nouă (magazinul a fost deschis în 2016), compania a reușit să se impună rapid în alegerile constructorilor și ale clienților interesați de lucrări de bricolaj. Atuurile sunt, în acest caz, prețurilor bune și politica de retur foarte flexibilă.

Dedeman

Este, probabil, cel mai mare vânzător de materiale de construcții din România, compania fondată în 1992 fiind la dispoziția clienților pentru orice proiect în domeniul construcțiilor și al bricolajului. Dedeman se remarcă prin profesionalismul angajaților, gata oricând să ofere un sfat de calitate oricărui client le trece pragul, prin flexibilitatea în negocieri și prin oferirea de servicii suplimentare, cum ar fi cele de transport.

MatHaus


Este un lanț de magazine al distribuitorului de materiale de construcții Arabesque. Acesta și-a început aventura prin deschiderea primului magazin la Iași în 2017 și s-a remarcat prin profesionalismul angajaților, dar și prin prețurile competitive lansate pe piață.

Cele mai bune mărci

Atunci când căutările cer calitate, este indicat ca primele verificări să fie făcute printre propunerile de maximă încredere în domeniu.

Adeplast


Este unul dintre cei mai mari producători români de materiale de construcții, în gama de produse oferite polistirenul ocupând un loc fruntaș din punct de vedere al vânzărilor. Compania care se află în plin proces de expansiune la nivel național deține în prezent mai multe fabrici de polistiren în Oradea, Ploiești, Roman și una în construcție la Ișalnița. Aventura a început în 1994 la Oradea, sub denumirea de Multistar Prod Srl, după care, în 1996, a devenit o societate cu capital mixt româno-austriac; în 2007, a devenit Adeplast S.A. A demarat astfel un vast proces de construire a fabricilor de polistiren, vopsele și tencuieli decorative, mortare uscate în mai multe orașe importante din țară.

Austrotherm

Este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața materialelor de izolație la nivel european. Compania austriacă fondată în 1953 deține în prezent 16 fabrici în 11 țări și peste 690 de angajați, fiind o prezență puternică pe piața din România, datorită calității oferite și a prețurilor competitive.

Într-un oraș mare, dominat de concurența acerbă a mai multor companii specializate în comercializarea de materiale de construcții, găsirea unui preț bun pentru polistirenul necesar izolării locuinței pare a fi o sarcină serioasă. Este nevoie de răbdare și de câtva timp petrecut prin magazinele de profil, pentru a descoperi cea mai avantajoasă ofertă.

Sursa foto: piqsels.com/en/public-domain-photo-fbzrl