Un furnizor de produse si servicii pentru regina soselelor

Un furnizor de produse si servicii pentru regina soselelor

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriaccesorii auto, BMW, masini
Ultima actualizareMiercuri 26 octombrie 2022
Vizualizari246

Voteaza & Distribuie

Descriere

BMW este de departe regina soselelor din Romania. Ca sa urce legal la volanul unei asemenea bijuterii, tinerii invata regulile de circulatie, sa ia sala cu un punctaj foarte bun, conduc bine la examenul de obtinere a permisului si aleg sa munceasca din timpul studentiei. Acesta marca de masina se distinge prin aspectul specific de toate celelalte, iar mersul ei pe autostrada este asemenea unei povesti. Posesorii ei si cei care o privesc la drum inteleg ca la inceput producatorul a fabricat avioane, fiindca desi ruleaza pe sosea, aceasta marca de masina pare sa zboare: inghite sute de kilometri cu o viteze uimitoare.

Mers rotund, aspect elegant, rezistenta si lux sunt combinate toate in acelasi produs, in BMW. Fiind o masina asa de pretentioasa se intelege ca piesele originale nu pot fi inlocuite cu altele provenind de la alte masini, fiindca BMW nu accepta improvizatiile! Un simplu ornament inferior parbriz BMW Seria 3 E46trebuie sa fie original si in stare cat mai buna, sa nu strice aspectul bijuteriei pe patru roti. Posesorul unui BMW stie ca fara ornamentele ei, masina de lux este asemenea unei persoane foarte frumoase careia i s-a rupt un dinte din fata si nu se grabeste sa il puna la loc.

Exista magazine online si furnizori de servicii care si-au dedicat intreaga activitate acestei marci de masini, prin urmare, pe site-ul lor se gasesc si piese importante fara de care nu se poate circula, dar si ornamente cu rol estetic. Apbservice.ro reprezinta salvarea celor care detin un BMW si cauta piese pe care nu le gasesc la magazinele auto din oras sau doresc anumite interventii la masinile lor.

Este bine ca atat la motor, cat si la caroserie, la partea electrica, la sistemul de directie sau la cel de franare sa lucreze profesionisti. In cazul masinilor reparatiile sa nu fie facute sub nicio forma la intamplare de catre amici priceputi. Un posesor de BMW poate solicita firmei dedicate marcii sale preferate de masina urmatoarele servicii:

- revizii periodice. Bine facute, aceste revizii demonstreaza spirit prevazator si responsabilitate maxima. Multi merg cu masinile pana cand acestea se opresc deodata in trafic si sunt nevoiti sa le aduca pe paltforma pana la primul service sau acasa de la sute de kilometri. Poate sa fie iarna si cel care conduce masina sa fie imbracat subtire, stiind ca are caldura in masina si ca va ajunge repede la destinatie. Dar autoturismul caruia nu i s-a facut revizia periodica se ineaca, scoate fum si refuza sa se mai miste din drum. Daca acest lucru se intampla pe o autostrada circulata intens, pericolul este urias.
- schimb bujii. Fara ele, motoarele pe benzina sau pe motorina nu mai pornesc. Evident ca au un ciclul de utilizare si necesita inlocuire, pentru ca daca ele se uzeaza, pornirea motorului devine un chin si consumul de carburanti creste. Schimbarea bujiilor nu este costisitoare, dar se impune sa fie facuta cand posesorul masinii simte ca acestea si-au depasit ciclul de functionare.
- reparatii motoare. Motoarele se defecteaza si ele, iar reparatiile lor nu pot fi facute de oricine.
- schimb ulei. Posesorul masinii va fi mereu atent la toate aspectele si nu va circula cu masina fara ulei fiindca orice abuz asupra ei poate duce la defectarea acesteia sau la accidente grave produse in timpul circulatiei, accidente care afecteaza si participantii la trafic responsabili.
- reglare faruri. Lumina acestora trebuie sa fie orientata corect sa nu incomodeze pe ceilalti soferi. Farurile orientate in sus produc dureri de ochi celor care circula in fata masinii respective si se uita in oglinda. Un comportament elegant in trafic presupune reglarea corecta a luminii, realizata de oameni care au pregatirea necesara.
- revizuirea si reparatii la sistemul de franare. Daca frana nu functioneaza sunt in pericol si cei din masina, dar si cei din afara masinii: pietonii, celelalte masini, persoanele care asteapta autobuzul.
- revizuire/reparatii la partea electrica. Un scurt circuit poate oricand sa produce aprinderea masinii in mers.

Cand oamenii se pot salva din masina pagubele sunt mari, dar nu sunt uriase. Din pacate, uneori focul este asa de mare si izbucneste deodata, incat cei din masina nu mai au timp sa se salveze. Ultimele incidente de pe autostrazi si din pasaje au demonstrat cat de necesara este reviziuirea partii electrice a unei masini. O masina in flacari din care s-au salvat cei care calatoreau cu ea este un pericol pentru cei care trec pe langa ea. Arderea unei masini este o paguba mare si costa mai mult decat ar costa reparatiile la partea electrica sau reviziile periodice.

Firma prezentata mai sus dispune de echipamentele necesare pentru a face o diagnoza eficienta a masinii si pentru a interveni unde se impune acest lucru. In stocul magazinului de piese dedicate BMW se afla si set lamele stergator parbriz BMW Seria 3 E90 E91 care asigura buna functionare a stergatoarelor de parbriz, fara de care nu se poate circula cand ploua sau cand ninge.

Pe site-ul firmei exista si poze care surprind o parte din proiectele firmei si motivele de multumire ale clientilor. Datele de contact ale reprezentantilor firmei sunt pe site, unde exista si o lista de preturi care poate fi consultata inainte de solicitarea serviciilor. La categoria noutati vizitatorii site-ului gasesc informatii utile despre intretinerea si buna functionare a masinilor lor.

Posesorul unui BMW afla in acest mod de ce se impune sablarea chiulasei, numele aparatului cu ajutorul caruia se realizeaza o igienizare perfecta a sistemului de climatizare si un scurt si interesant istoric al acestei marci de masini.