Tratamente Hopi Candle

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1826

Voteaza & Distribuie

Descriere


Candela de urechi este confectionata dintr-un material textil din in, imbibat in ceara de albine, avand aproximativ 25 cm lungime. Un capat este prevazut cu un dop din material plastic rotunjit, pentru a asigura o fixare comoda in tubul extern al urechii. La cca. 2 cm de acest dop se gaseste un filtru pentru a impiedica scurgerea in ureche a produsilor precipitati din timpul arderii. Ceara de albine se topeste uniform, nu curge.De asemenea contine uleiuri esentiale pentru tratarea diferitelor boli:


Levantica


cefalee, antiinflamator, antiseptic, antibacterial, imunostimulent, antimicotic


Portocale


raceli, stare de stres, antiinflamator, detoxifiant, antidepresiv, antiseptic


Cafea


stimulent general, intelectual, SNC, depurativ

Trandafir


antiseptic, antidepresiv, afrodisiac


Natur


fara adaos aromaterapeuticRecomandariTratamentul Hopi Candle poate fi de ajutor in urmatoarele simptome ssi afectiuni:


tulburari de circulatie auriculara, tulburari de somn, sinuzite frontale si nazale, zgomot in ureche, cefalee, migrene, vertij, raceli, gripa, stari alergice, stare de stres, tensiune nervoasa, depresie, blocari energetice, lipsa de concentrare.ContraindicatiiEste strict interzis a se folosi in cazul timpanului fisurat, perforat sau daca pacientul este alergic la unele dintre componentele candelei.


Intre doua tratamente sa existe un interval de min. 48 de ore.


Dupa tratament este contraindicat zborul cu avionul timp de 7 zile.Cum functioneaza?Candela arde in aproximativ 10–15 minute. In acest timp se produce un efect de incalzire, care invaluie urechea si zonele invecinate, chiar si in urechea interna. Deoarece candela are o forma tubulara, se formeaza o zona de aer rarefiat, care produce un efect de vid, in urma caruia, in zona tratata, se imbunatateste circulatia sanguina.Asadar se pun in miscare toxinele depuse, iar prin efectul de furnal o parte din ele se absorb in interiorul candelei. Prin punctele reflexogene auriculare este stimulata circulatia limfatica a zonei ORL. Aceste puncte reflexogene situate adanc in tubul auditiv extern, in apropierea timpanului, sunt greu de tratat, dar efectul candelei atinge chiar si aceste zone ascunse.Caldura propagata se transmite prin intermediul timpanului in urechea medie, apoi in urechea interna, aici avand efect asupra centrului de echilibru. Efectul de vid si caldura ajuta la uniformizarea presiunii dintre urechea interna si externa, si are influenta pozitiva si pe zona laringofaringiana.Efectele benefice ale tratamentuluiCandela de urechi reinvie tratamentele traditionale vechi de peste 2000 de ani ale amerindienilor. In opinia persoanelor care apeleaza la aceasta alternativa de tratament, nu doar in zona urechilor se manifesta efectul benefic, ci si in alte parti ale corpului, unde s-ar afla o eventuala inflamatie sau durere.Capacitatea de vindecare este recunoscuta atat de persoanele tratate cat si de medicina alopata. Aerul cald si rece din interiorul tubulaturii candelei produce o scadere de presiune, care la randul ei va face o usoara absorbtie din urechea externa. Din aceasta cauza se produce o stimulare sanguina, intensificandu-se viteza de circulare din aceasta zona, realizand un masaj usor, revigorand trupul si sufletul.Un alt efect – deloc de neglijat – provine din uleiurile esentiale din componenta candelei. In urma arderii, aceste esente intra in proces de evaporare intensiva si in urma vidului din tubulatura, ajung pana pe suprafata canalului auditiv, aici avand efect aromaterapeutic dovedit medical. Fumul aromat produs in timpul arderii candelei se comporta ca vaporii uscati si, prin caldura propagata, aromele se intensifica si invaluie uniform urechea, avand un efect maxim.Articol oferit:


Heal Cosmetic