Biorezonanta magnetica la Tg-Mures

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9047

Voteaza & Distribuie

Descriere

Biorezonanta magnetica

In anul 1953, un medic german, Reinhardt Voll, si-a propus sa elaboreze o metoda de diagnostic pornind de la masurarea potentialului electric al punctelor de acupunctura. Conform unor principii din medicina chineza, putand astfel preveni boli cu mult inainte ca ele sa se manifeste.
Conform teoriei lui Reinhardt Voll, cand organismul se imbolnaveste, apar oscilatii electromagnetice noi, numite oscilatii patologice. Atat oscilatiile normale (corespunzatoare starii de sanatate), cat si cele patologice pot fi inregistrate prin masurarea fina a punctelor de pe meridianele energetice.
Biorezonanta reprezinta o metoda relativ noua de investigare si tratament, bazata pe ultimele descoperiri in fizica cuantica. Prin intermediul aparatului de biorezonanta sunt furnizate informatii despre starea de sanatate a organismului bazandu-se doar pe vibratiile electomagnetice ale celulelor si tesuturilor umane, fara a fi necesara prelevarea de sange, fara a se recurge la o iradiere cu raze nocive sau o intoxicatie cu substante chimice. Investigatia seamana foarte mult cu EKG-ul sau EEG-ul.
Prin aceasta metoda se pot aprecia si factorii de risc pe care un pacient ii are pentru contactarea unor boli. In acest sens, pacientul poate fi sfatuit cum sa-si schimbe stilul de viata pentru indepartarea si contracararea efectelor nedorite. Deoarece se urmareste o terapie naturista complexa, pe langa tratamentele clasice, medicamentoase, in cadrul cabinetului se fac recomandari terapeutice bazate in mare masura pe fitoterapie.
Cum se realizeaza inregistrarea cu aparatul de biorezonanta?
Aparatura moderna de biorezonanta permite inregistrarea parametrilor bioelectromagnetici si evaluarea starii de sanatate intr-un interval foarte scurt de timp 20-30 minute.
Inregistrarea este neinvaziva si lipsita complet de efecte secundare. Singurele contraindicatii sunt perioada de graviditate si purtarea stimulatoarelor cardiace tip pacemaker. In timpul scanarii pacientul nu trebuie sa poarte asupra sa aparate generatoare de camp electro-magnetic (cum ar fi telefoanele mobile), si trebuie sa fie asezat la o distanta de cel putin 50-100cm de persoanele care il insotesc.
Ce se analizeaza cu aparatul de biorezonanta?
Analizararea starii de sanatate a pacientului se realizeaza prin scanarea structurilor bio-electromagnetice ale intregului corp: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatia coronariana, circulatia cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande enocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroide, timus, suprarenale, ovare sau testicule: sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii etc.
Toate informatiile sunt stocate in calculator si pot fi accesate si comparate cu noi inregistrari realizate la diversele controale din timpul tratamentului.
Biorezonanta este o metoda eficienta de diagnostic, tratament si preventie.
Detalii la www.laurabella.xhost.ro
Ce mai cuprinde consultatia medicala?
Consultatia cuprinde pe langa scanarea cu aparatul de biorezonanta, compatibilitatea energetica cu remediile naturiste determinate ininte de introducerea lor in organism, o noua scanare la terminarea tratamentului pentru determinarea stadiului vindecarii(masurare care se face gratuit) si dieta recomandata afectiunilor care au fost depistate in cadrul consultatiei, alte masuri preventive sau curative. De asemenea se obtine un profil psihoemotional, in care pacientii se regasesc.
Daca exista necesitatea realizarii unor investigatii mai amanuntite sau pentru confirmarea diagnosticului, se fac recomandari catre unitatile spitalicesti de specialitate.
Aceasta confirmare a diagnosticului este realizata adesea de unii pacienti mai sceptici si spre surprinderea acestora, intr-o proportie de 95% diagnosticele sunt confirmate si prin metodele medicale clasice. Avantajele biorezonantei

  • Se obtin informatii referitoare la disfunctiile fiecarui organ cu gravitatea afectiunii exprimata in cifre;
  • Sunt identificate necesitatile de baza ale organismului: hidratare, factori nutritivi (vitamine, minerale), necesitatea de refacere prin somn, de relaxare;
  • Sunt depistati factorii agresori (de stres) si in ce masura organismul testat poate raspunde acestor factori;
  • Este evidentiata influenta radiatiilor electromagnetice (antene GSM, telefon mobil, etc.) ;
  • Se testeaza compatibiliatea pacientului cu diferite alimente, medicamente sau produse naturale.