Transformă universul casei tale cu velaria.ro

Transformă universul casei tale cu velaria.ro

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguridesign de interior, draperii, perdele
Ultima actualizareVineri 28 mai 2021
Vizualizari157

Voteaza & Distribuie

Descriere

Velaria este locul din care îți poți achiziționa perdele, draperii, rulouri și jaluzele, tapet și accesorii pentru decorarea casei. Prin produsele de înaltă calitate, elegante și moderne, casa ta poate deveni un adevărat centru al universului. Familia și prietenii vor fi încântați de rafinamentul pe care îl oferă noile draperii. Poți schimba oricând aspectul unei încăperi sau a unei întregi clădiri.

Transformă universul casei tale cu velaria.ro!

Draperiile și perdelele au fost mereu la modă. Deși au fost înlocuite cu rulouri sau jaluzele, acestea au reprezentat o alegere inspirată pentru o casă modernă și elegantă. Rulourile și jaluzelele au și ele frumusețea lor, însă nimic nu se compară cu montarea unor draperii lungi și groase. Acestea nu doar că arată excelent, ci te pot proteja și de temperaturile ridicate de pe timpul verii.

Pe site-ul velaria.ro poți alege dintr-o varietate de perdele, după cum urmează: perdele unicat, simple, clasice, moderne, perdele de lux, pentru bucătărie, pentru camera copiilor, pentru balcon și chiar perdele la ofertă. Urmărește site-ul pentru a fi mereu la curent cu noile oferte! În ceea ce privește draperiile, gama largă include draperiile unicat, simple, clasice, draperiile moderne, de lux și cele la ofertă.

Dacă îți dorești o atmosferă vintage în casa ta, în sufragerie sau dormitor, poți monta un tapet uni, alături de draperii lungi și dese. Cele două elemente merg perfect împreună, mai ales dacă mergi pe linia de clasic. Acestea se vor completa și mai bine cu perdelele simple care emană rafinament și eleganță casei tale.
Transformă universul casei tale cu velaria.ro! Magazinul online și offline îți poate oferi un alt aspect căminului tău. Draperiile și perdelele se pot monta de asemenea, la un restaurant sau o sală de evenimente. Pentru balurile de caritate, evenimente formale și diferite ocazii, draperiile moderne vor fi cele mai potrivite!

O altă modalitate de decorare a unei încăperi este utilizarea accesoriilor pentru perdele sau draperii. Cu ajutorul unui buton de drapaj, ciucure sau magneți poți completa aspectul final. Pentru un rezultat de excepție, poți apela la naproane pe care să le pui pe masa din sufragerie sau din bucătărie.

Velaria oferă clienților posibilitatea de a da un alt aer sufrageriei! Ai o canapea sau un colțar și nu știi cum să îl faci să arate bine? Gama largă de perne simple, în culori vii sau neutre, cu imprimeuri și de diferite materiale îți poate schimba complet viziunea asupra colțarului sau canapelei. Nu trebuie să achiziționezi un alt colțar, ci doar să adaugi câteva perne amplasate sistematic, iar aspectul final va fi unul de excepție!

Comenzile pentru perne, draperii, perdele, tapet, accesorii, rulouri sau jaluzele, cât și pentru metraje se pot plasa direct de pe site-ul velaria.ro. De asemenea, poți vizita magazinul offline din Iași, la adresa specificată pe site. Dacă dorești să contactezi unul dintre reprezentanți, o poți face prin unul dintre numerele de telefon sau la adresa de e-mail vanzari@velaria.ro. Transformă universul casei tale cu velaria.ro!