TOPEX Voxell ISDN interoperabil cu Samsung OfficeServ7030

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2506

Voteaza & Distribuie

Descriere

TOPEX a furnizat companiei EDSLAN o solutie de inalta calitate pentru a converti orice apel efectuat de la centrala Samsung 7030, avand ca destinatie o retea mobila, in apel mobil-mobil in reteaua 3G, avand costuri substantial reduse.
Implementarea acestor teste se bazeaza pe echipamentul TOPEX Voxell ISDN cu 1 sau 2 module UMTS, un terminal fix-mobil pentru voce care permite conectarea unui PBX cu porturi ISDN-BRI la reteaua 3G. Echipamentul actioneaza ca un pod bi-directional intre ISDN BRI si reteaua 3G.

Samsung OfficeServ 7030 este proiectat special pentru intreprinderile mici care au nevoie de o solutie sofisticata de comunicatii dar care sa fie in acelasi timp, simplu de implementat si gestionat. Centrala OfficeServ 7030 a fost proiectata pentru a furniza o platforma IP sigura, usor de utilizat si extrem de accesibila pentru integrarea completa a comunicatiilor de voce, date si wireless.

"Suntem incantati ca Edslan a selectat compania noastra, oferindu-ne posibilitatea de a ne imbunatati experienta. Prin implementarea echipamentelor noastre in scopuri de interoperabilitate, avem din nou sansa de a demonstra capacitatea si expertiza noastra in domeniul telecomunicatiilor", a declarat domnul Constantin Dumitrescu, Director de Marketing si Vanzari TOPEX.

Solutia a fost vanduta in intreaga lume, dovedindu-se a fi o solutie fiabila pentru companiile mici si mijlocii, oferindu-le acestora posibilitatea sa beneficieze de o reducere substantiala a costurilor.

Despre TOPEX:
TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 19 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.
Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.
Doriana Popescu
PR Manager
doriana.popescu@topex.ro
Tel: ã21/4083924;
Fax: ã21/4083909;
http://www.topex.ro/