Top motive pentru care ar trebui sa te gandesti sa cumperi o pergola bioclimatica

Top motive pentru care ar trebui sa te gandesti sa cumperi o pergola bioclimatica

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripergole
Ultima actualizareJoi 16 decembrie 2021
Vizualizari230

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca locuiesti la casa si vrei sa te bucuri, din plin, de confort intr-o zona special dedicata relaxarii, e un semn cat se poate de clar: ai nevoie de o pergola bioclimatica aluminiu. Acest sistem poate transforma orice spatiu intr-o oaza de liniste si poate reprezenta, fara doar si poate, „biroul” ideal pentru work from home. Odata cu instalarea pandemiei, tot mai multi proprietari de locuinte au apelat la aceasta solutie inovativa, care le-a sporit nivelul de confort si i-a ajutat sa se adapteze mai usor in aceasta perioada cu restrictii de circulatie. Cand si de ce ar trebui sa te gandesti si tu sa iti cumperi o pergola blioclimatica? Iata!

1. Daca ai nevoie de un spatiu numai si numai al tau

O pergola blioclimatica este locul perfect de refugiu dupa o zi lunga la job. Pentru ca vorbim despre un sistem automatizat, te vei putea bucura – in orice anotimp – de cel mai bun raport dintre lumina naturala si umbra. Pergolele bioclimatice se pot utiliza pe toata durata anului, inclusiv iarna, cand se pot inchide cu sticla securizata ce asigura o izolatie performanta. Iluminarea si protectia sunt doua avantaje mari pe care le ai, atunci cand optezi pentru o pergola de acest tip. Datorita tehnologiilor moderne, pergolele permit mentinerea unei temperaturi constante si distribuie strategic curentii de aer. Cu alte cuvinte, va fi mediul ideal in care sa iti petreci intreaga zi, indiferent de metodele care te relaxeaza si iti confera liniste.

2. Daca vrei sa cresti semnificativ valoarea locuintei tale

O pergola bioclimatica are acest potential, de a creste valoarea unei case intr-un mod considerabil. Spre deosebire de orice alte artificii de ordin estetic pe care le-ai putea face in acelasi scop, vorbim in acest caz de o solutie de umbrire ce se poate folosi 12 luni din 12, ce asigura cadrul ideal pentru activitatile in aer liber. Cei care opteaza pentru pergole bioclimatice isi doresc o imbunatatire a aspectului gradinii, de cele mai multe ori, si reusesc, fara doar si poate. Sistemele sunt actionate electric, prin intermediul unei telecomenzi sau a unei aplicatii mobile, ceea ce asigura un vibe de „smart home” intregii locuinte. Pergolele sunt dotate cu o mare varietate de senzori: de lumina, de ploaie, de temperatura si nu numai.

3. Daca lucrezi de acasa si simti nevoia sa iesi din rutina

Pandemia a adus mai multa flexibilitate in ceea ce priveste locurile de munca, motiv pentru care avem posibilitatea sa vorbim astazi mult mai mult despre work from home. Pe langa avantajele evidente, insa, exista si dezavantaje care vine la pachet cu aceasta forma de munca. Rutina, lipsa contactului cu mediul extern, pozitiile inadecvate in lipsa unui birou – sunt printre principalele motive care influenteaza negativ fizicul, dar si psihicul angajatilor, arata studiile recente. Expertii ne sfatuiesc sa ne concepem zone special amenajate pentru a ne desfasura activitatea, separate de dormitor sau spatiile unde ne odihnim, mancam, sau ne traim vietile obisnuite, in afara programului standard. Poti alege, deci, pergolele bioclimatice.

Soraltechnik.ro vinde ferestre lemn stratificat de calitate premium, pergole, copertine si nu numai

Daca vrei sa investesti in casa ta, indiferent ca esti in cautare de pergole, ferestre lemn stratificat, usi sau sisteme de umbrire, alege Soraltechnik.ro si te vei bucura de un bun partener. Calitatea este garantata!