TOP jucători de Poker din ROMÂNIA care au scris istorie în industria iGaming la nivel internațional!

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripoker
Ultima actualizareLuni 20 septembrie 2021
Vizualizari932

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă iubești jocurile de noroc, în mod special pe cel de Poker, și vrei să fii mai motivat pentru a avea performanțe, află câte ceva despre alți români care au reușit să își construiască un renume în industria gambling-ului. Așa cum cel mai probabil știi deja, în Poker nu este de ajuns doar un imbold din partea hazardului, contând foarte mult și experiența, îndemânarea, (poate) talentul și abilitățile jucătorului.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care Poker-ul este unul dintre cele mai complexe jocuri din lume, având o dificultate crescută și o adrenalină incomparabilă. Ele sunt și principalele cauze pentru care premiile ce se pot obține sunt extrem de atrăgătoare, mai ales în competițiile din liga pro.

Citește mai multe despre asta în continuare, consultă ghidul de Poker online în România care poate fi găsit aici, și află unde, cum, poți să te distrezi în siguranță.

Jucătorii români de Poker care s-au făcut remarcați în toată lumea! România se mândrește cu foarte multe reușite mondiale, în numeroase industrii, încă din cele mai vechi timpuri. Prin ambiția, creativitatea și capacitatea de a improviza, am reușit să ajungem în topuri unde poate că nu s-ar fi așteptat nimeni să fim. Parțial tot din aceste motive, ne putem lăuda și cu reușitele pe care mai mulți jucători de Poker de origine română le-au avut pe plan mondial.

Printre cei mai cunoscuți jucători de Poker din toată lumea se află Daniel Negreanu. Deși a fost născut în Canada, el este deseori considerat jucător român, deși nu a avut tangențe prea mari sau prea dese cu România. El a reușit să aibă performanțe incredibile, care i-au adus un succes răsunător în iGaming.

Prin talentul, ambiția și perseverența sa în această industrie, a obținut în cariera sa de până acum, 6 brățări World Series of Poker, două titluri de campion în World Poker Tour și nu numai. Toate aceste realizări în carieră au contribuit la desemnarea sa în 2014, ca cel mai bun jucător de Poker al deceniului.

Un alt jucător cu performanțe remarcante în Poker este Alexandru Papazian, fiind primul român care a reușit să includă în colecția sa o brățară de aur în cadrul World Series of Poker. Premiul său în bani, în urma evenimentului din 2017, a fost de 888.888$. Această reușită s-a repetat destul de repede, jucătorul câștigând și în 2021 o a doua brățară în cadrul WSOP, însă, în turneul online.

Lista celor mai buni jucători de Poker români, cei care au scris istorie la nivel mondial, este destul de cuprinzătoare, incluzând nume precum Ionel Anton sau Ciprian Hrișcă, dar și:

  • Cosmin Joldis
  • Dan Murariu
  • Andrei Stoenescu
  • Mihai Manole
  • Teodor Caraba

Cum poți ajunge printre cei mai buni jucători de Poker?

Dacă iubești jocul de Poker și îți dorești să le calci pe urme acestor campioni, atunci va fi nevoie să înveți cât mai mult din experiențele care i-au adus pe aceste poziții. Află povestea fiecăruia, studiază-le tehnicile și vezi care este gândirea lor, cum reacționează și abordează diverse cazuri.

Un prim pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți începe drumul către succes este să fii cât mai informat, despre orice. Un al doilea pas este să îți asumi că îți vei da timp și un anume buget pre-stabilit pentru a capăta și experiență, pe lângă toată teoria pe care o vei studia în detaliu. În afară regulile de bază ale versiunii de Poker pe care o îndrăgești mai mult, este bine să știi diverse tehnici pe care le-ai putea aplica.

Poker-ul este un joc de noroc, însă el implică și multă tehnică, multă psihologie, control de sine și un simț ascuțit de a studia fiecare situație, care se poate schimba drastic de la mână la mână.