Titanic

Titanic

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJames Cameron, Kate Winslet, Leonardo DiCaprio
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1266

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Titanic
An: 1997
Durata: 194 minute
Regia: James Cameron
Scris de: James Cameron
Actori: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
Gen: Aventura, Drama, Istoric

Titanic este un film de dragoste american in regia lui James Cameron ce-i are in rolurile principale pe Leonardo DiCaprio si Kate Winslet. Filmul, distins cu unsprezece premii Oscar, prezinta povestea lui Jack si a lui Rose, doi tineri ce ajung la bordul Titanicului, nestiind ca aceasta calatorie le va schimba vietile pentru totdeauna.

Ambii provin din clase sociale diferite. Rose DeWitt Bukater are 17 ani si calatoreste alaturi de logodnicul ei, arogantul Cal, si de mama acesteia, Ruth, care ii aminteste periodic ca o casatorie cu el le va rezolva pentru totdeauna problemele financiare.

Dezgustata, Rose isi pune la cale sinuciderea aruncandu-se de la bordul navei, insa Jack Dawson, un tanar artist, o opreste. Intre cei doi se dezvolta o frumoasa prietenie care se transforma in scurt timp in poveste de iubire, in ciuda diferentelor sociale dintre ei.

Povestea ce continua in mod dramatic este spusa de Rose, in prezent in varsta, adusa la bordul unui submarin ce exploreaza epava Titanicului, in cautarea unui colier cu diamante numit Inima Oceanului.