Terminator 2: Ziua judecatii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJames Cameron, Linda Hamilton, William Wisher Jr.
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1573

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Terminator 2: Judgment Day
An: 1991
Durata: 137 minute
Regia: James Cameron
Scris de: James Cameron, William Wisher Jr.
Actori: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick
Gen: Actiune, Science Fiction, Thriller

La unsprezece ani de la prima confruntare a Sarei Connor (Linda Hamilton) cu un Terminator trimis din viitor ca sa o omoare, aceasta trece din nou printr-o experienta similara, de data aceasta trebuind sa-l apere pe fiul ei, John Connor, de un Terminator mult mai periculos si mai performant decat primul. Sarah este acum internata intr-un spital de boli mintale, dupa ce a fost arestata pentru tentativa de a arunca in aer o fabrica de computere. 

Skynet trimite din viitor un nou Terminator numit T-1000 ca sa-l omoare pe John. T-1000 este un prototip mult mai avansat, construit dintr-un aliaj metalic care poate lua orice forma doreste si reproduce perfect vocile persoanelor pe care le intruchipeaza. Pentru a se proteja pe sine in trecut, John trimite din viitor un Terminator T-800 reprogramat (Arnold Schwarzenegger), identic cu cel care a atacat-o pe Sarah in urma cu unsprezece ani.

T-1000 si Terminatorul il intalnesc pe John Connor intr-un mall, o prima confruntare din care Terminatorul si John scapa cu bine. Cei doi o ajuta si pe Sarah sa evadeze din spital si pornesc intr-o urmarire pe viata si pe moarte.