Tigara electronica

Tigara electronica

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6646

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tigara electronica sau e-tigara, in opinia producatorilor chinezi, nu este daunatoare sanatatii, continand doar nicotina, fata de tigarile normale in care se gasesc foarte multe substante toxice. Astfel de tigari se gasesc, de regula, pe internet si ajung sa coste aprozimativ 400 de lei. Tigara electronica poate sa fie folosita o perioada indelungata, trebuie doar sa fie reinnoit cartusul care tine cam cat 30 de tigari normale.
tigara electronica


tigara electronicaPe langa faptul ca inlocuieste tigara normala, satisfacand astfel atat nevoia de nicotina, cat si dorinta sau obisnuinta de a fuma, tigara electronica poate micsora riscurile de imbolnavire in cazul persoanei fumatoare sau a celor din jur.Tigara electronica, dupa cum bine ii spune si numele, este un dispozitiv care actioneaza ca o tigara obisnuita, insa nu arde si nu produce nici fum. Cei care produc aceste tigari considera ca acestea reprezinta un mix intre tehnologia moderna, biologica si idealul unei vieti sanatoase.


Multe persoane care vor sa se lase de fumat apeleaza la tigara electronica. Cartusele folosite pot contine cantitati diferite de nicotina, iar cei care vor sa renunte la fumat pot incerca treptat, trecand de la un cartus cu nivel ridicat de nicotina la unul mai slab.


Pachetul cu tigari electronice contine:Pachet tigara electronica


Pachet tigara electronica

  • certificat de garantie

  • factura si manual de folosire

  • dispozitivul

  • acumulator

  • incarcator

  • cablu de alimentare

  • cartuseS-a observat o tendinta mai mare a femeilor decat a barbatilor in achizitionarea acestor tigari. Printre avantajele tigarilor electronice se poate numara si faptul ca fumul nu mai este deranjant, nu ramane in haine sau in casa si nici respiratia nu devine urat mirositoare din cauza tigarilor.


Pe de alta parte, in urma unor analize s-a descoperit ca aburul pe care il emana tigarile electronice poate contine substante toxice. E-tigara poate sa contina sau nu nicotina, dar are si arome artificiale sau alte substante, printre care si dietilenglicol, substanta care se foloseste in producerea antigelului. Se considera ca, desi are aceste substante, tigara electronica nu este la fel de nociva precum cea cu tutun, care contine peste 4.000 de substante daunatoare sanatatii.