Textile pentru casa ta, direct de la producător - află de Coneltex

Textile pentru casa ta, direct de la producător - află de Coneltex

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurilenjerie de pat
Ultima actualizareDuminica 27 martie 2022
Vizualizari150

Voteaza & Distribuie

Descriere

Calitatea textilelor din casă este foarte importantă. Deși multe persoane nu acordă suficientă atenție acestui aspect, el are de fapt un ultim cuvânt când vine vorba de relaxare, de un somn odihnitor și, nu în ultimul rând, de design. În funcție de culorile alese, țesătura și materialul textilelor, acestea pot influența starea ta de pe tot parcursul zilei. Cu atât mai mult trebuie să alegi cu grijă, dacă ai un hotel, pensiune sau motel unde ai nevoie de aceste textile.

Alege textile de calitate de la CONELTEX! Coneltex este un producător renumit de textile pentru casă, ce îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru înfrumusețarea aspectului, dar și pentru o odihnă desăvârșită. Confortul clientului este foarte important, iar din acest motiv firma acordă o deosebită atenție materialelor folosite și tehnicilor de producere.

În cazul în care dispui de un hotel, pensiune sau motel, vei avea nevoie cu siguranță de textile de calitate. Acestea contează pentru vizitatori mai mult decât crezi și le generează un impuls de relaxare pe care îl vor găsi în cadrul cazării pe care le-o oferi. Așadar, trebuie să le aduci constant un plus de calitate la serviciile tale. Coneltex dispune de o gamă largă de textile pe care le poți achiziționa, alături de pachetele promoționale.

Textile într-o varietate mare și calitate superioară a produselor

Producătorul este consacrat în acest domeniu, oferind clienților calitate încă din anul 1993. Vasta experiență asigură constant performanță asupra modului de producere, cât și calitate în utilizarea materialelor. La Coneltex ai la dispoziție următoarele produse: lenjerii de pat, pilote, perne, protecții pentru saltea, set pentru pătuțuri, seturi de pilote, seturi de lenjerii cu pilote, cuverturi matlasate, cuverturi pufoase și pături. Pe site mai poți comanda și fețe de masă și naproane, alături de măști faciale medicale.

Modelele și culorile tuturor textilelor sunt potrivite pentru orice stil de decor. Fie că vorbim de propria casă sau de o pensiune, acestea sunt concepute special pentru a avea un loc perfect oriunde le-ai amplasa. Materialele din care sunt confecționate texilele variază între bumbac neted sau creponat, bumbac satinat neted sau creponat, damasc și ranforce alb. Prețurile sunt foarte scăzute comparativ cu materialul și calitatea acestora. Oricare dintre textile ar fi pe placul tău, te poți asigura că acestea nu se vor deteriora în timp din cauza spălărilor repetate.

Lenjerii de pat și pături pentru toate sezoanele

În materie de textile pentru pat, Coneltex îți pune la dispoziție o gamă largă de materiale. Acestea sunt potrivite pentru primăvară, vară, toamnă și iarnă. În funcție de sezon, poți alege mai multe tipuri de pături și lenjerii de pat care să ofere confortul necesar. Fără să transpiri vara sau să îți fie frig iarna, pe site ai de unde alege lenjeria sau pătura potrivită dormitorului tău!

Pentru un decor și mai frumos al casei tale, poți alege și pernele de decor. Acestea pot fi amplasate pe o canapea sau pe patul din dormitor, pentru un aspect curat și îngrijit.

Contact: office@coneltex.ro