De ce să alegi lenjeriile de pat tip cocolino?

De ce să alegi lenjeriile de pat tip cocolino?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurilenjerie de pat
Ultima actualizareLuni 20 decembrie 2021
Vizualizari167

Voteaza & Distribuie

Descriere

Numai denumirea Cocolino și deja îți fuge gândul la ursulețul de pluș din reclamă, adorabil și pufos! La asta fac referire lenjeriile cocolino (groase și pufoase), ce se simt ca o îmbrățișare caldă și confortabilă, ce te ajută să ai un somn odihnitor, relaxant și liniștitor. Lenjeriile de pat tip cocolino sunt exact ceea ce ai nevoie după o zi încărcată, oferindu-ți un așternut pufos în care să te scufunzi.

Nici nu mai este nevoie să te întrebi „De ce o lenjerie de pat cocolino?”, căci motivele pentru care merită să alegi o astfel de lenjerie de pat pentru dormitorul tău sunt mai mult decât evidente. Cu toate acestea, am alcătuit în rândurile următoare o listă întreagă de motive pentru care merită să alegi aceste lenjerii de pat confortabile. Iată de ce lenjeriile cocolino întruchipează visul nopților friguroase de iarnă și nu numai!

Au material pufos ce garantează confortul termic

Așa cum am menționat anterior, lenjeriile de pat tip cocolino sunt realizate dintr-un material atât de pufos, încât nu numai că vei simți că plutești pe norișori, ci te poți bucura de propriul norișor, care te va încălzi instantaneu. Aceste lenjerii de pat sunt cunoscute și sub denumirea de lenjerii polar, datorită grosimii de care beneficiază materialul, a moliciunii și a fineței sale, ajutând corpul uman să se mențină cald și să devină relaxat într-un timp scurt, spre deosebire de lenjeriile de pat din satin sau din bumbac.

Prezintă o compoziție calitativă a materialului


Așternuturile din acest tip sunt realizate dintr-o microfibră plușată, extrem de fină, ce poartă denumirea de fleece. Acest material a revoluționat industria de confecții și cea textilă prin calitatea sa compozițională, fiind o alternativă viabilă la clasicul bumbac și asigurând o senzație incredibilă de confort, încă de la prima atingere. Materialul fleece este renumit pentru cât este de pufos, pentru rezistența sa, dar și pentru capacitatea de a-și păstra calitățile, indiferent de numărul de folosiri sau spălări.

Asigură un somn plăcut și odihnitor

Pentru că orice persoană este supusă unor stări de stres și de agitație zilnică, somnul are o importanță deosebită. Aici intervin lenjeriile de pat tip cocolino, care pot oferi un somn relaxant și odihnitor. Atingerea pufoasă a acestor lenjerii te pot ajuta să te cufunzi într-un somn profund. De altfel, confortul oferit de lenjeriile de pat cocolino este echivalent cu o noapte de odihnă absolută, din care te vei trezi cu siguranță plin de energie.

Protejează pielea de alergii

Multe persoane se confruntă cu diverse alergii și piele sensibilă, iar alegerea unor lenjerii de pat cocolino poate garanta protecția pielii. Proprietățile nonalergenice ale acestor tipuri de lenjerii pot feri corpul uman de senzații neplăcute cu care se pot confrunta atunci când folosesc așternuturi de pat realizate din materiale sintetice.

Sunt disponibile într-o varietate de modele

Un alt motiv pentru care merită să alegi lenjerii de pat tip cocolino este designul variat al acestora. Cu atât de multe modele de lenjerii la dispoziție, este imposibil să nu găsești produse care să-i încânte atât pe adulți, cât și pe cei mici deopotrivă. Mai mult decât atât, varietatea de modele te va ajuta să integrezi perfect aceste lenjerii de pat în orice stil de amenajare.

Nu au nevoie de o îngrijire specială

O întreținere ușoară se numără printre principalele motive pentru care merită să investești într-o lenjerie de pat cocolino. Oricine știe cât este de importantă achiziționarea unor produse care nu necesită o îngrijire specială. Lenjeriile cocolino se încadrează ideal în această categorie, fiind foarte ușor de întreținut. Mai mult, datorită calității materialului, aceste lenjerii vor arăta ca noi, chiar și în urma spălărilor repetate.

Prin urmare, lenjeriile de pat tip cocolino sunt adiția perfectă în orice dormitor. Ușoare, cu textură moale, cu o capacitate termică ridicată, hipoalergenice și imposibil de deteriorat, aceste lenjerii sunt piesa de rezistență în timpul sezonului rece. Obține și tu gradul de răsfăț suprem pe care doar o lenjerie cocolino ți-l poate oferi și achiziționează cele mai frumoase modele pentru dormitorul tău!

Sursa foto: shutterstock.com