Suplimente alimentare pentru frumusețe!

Suplimente alimentare pentru frumusețe!

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurisuplimente alimentare, suplimente naturale
Ultima actualizareMarti 21 septembrie 2021
Vizualizari83

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă avem grijă de noi zi de zi, rezultatele nu vor întârzia să apară! Chiar dacă timpul este limitat avem nevoie de timp în primul rând, pentru noi. Frumusețea are prioritate. Felul în care arătăm ne ajută să ne simțim mult mai puternice și mai sigure pe noi. Nu mai luăm în considerare că merită să fim frumoase și pentru persoana de lângă noi, zi de zi.

Suplimente alimentare pentru frumusețe

O cură pentru frumusețe nu constă numai în câteva ore de SPA sau în orele petrecute în saloanele de frumusețe. Puteți opta astăzi pentru suplimente alimentare foarte moderne care vă vor face să arătați mult mai bine.

Beauty Formula Calivita vitamine pentru Frumusețe

Este vorba despre un complex de vitamine care conțin minerale, aminoacizi, vitamine și plante care ajută foarte mult la menținerea sănătății pielii, a părului și a unghiilor. Compoziția produsului este următoarea: colagen hidrolizat, minerale, vitamine, extracte de plante și L-metionină.

Despre colagen ce putem spune? În primul rând este o substanță care are un rol foarte important în menținerea sănătății organismului nostru. Foarte util pentru elasticitatea și regenerarea pielii. Este util pentru cartilaje și oase. Cel mai important rol însă, este acela de a menține fermitatea și sănătatea pielii. Pielea devine zbârcită o dată cu trecerea timpului deoarece scade foarte mult cantitatea de colagen din piele.

Aminoacizii L-metionină și cisteina, tonifiază în mod eficient pielea corpului nostru și îi oferă și elasticitate. De asemenea, influențează producerea keratinei. Aceasta reprezintă 95% din structura firului de păr.

Un alt component important este Coada calului. Aceasta conține minerale care sunt de ajutor în cazul unghiilor friabile și sensibile. Urzica hrănește foarte bine firul de păr. Siliciul ajută la menținerea elasticității pielii și la creșterea unghiilor și a firelor de păr.

Un foarte important rol îl are și vitamina C din compoziția preparatului. Este responsabilă de netezirea ridurilor pielii, participă în mod activ la sinteza colagenului, influențează circulația sangvină, determină creșterea firului de păr și împiedică despicarea vârfurilor acestuia.

Cine poate consuma acest preparat interesant?

Beaty Formula Calivita este recomandat pentru persoanele afectate de căderea părului, persoanelor care suferă de unghii despicate și rupte, persoanelor cu probleme de tip acneic, persoanelor cu unghii fragile care se rup foarte ușor, etc.

O cură de suplimente alimentare de acest tip precum și produse de îngrijire profesionale care nu atacă unghiile, comercializate de către magazinul online FSM Romania vă pot ajuta să arătați mult mai bine zi de zi. În ultimul timp foarte multe magazine care comercializează articole pentru înfrumusețare și-au îndreptat atenția către produse mai puțin toxice care apăra mai mult organismul.

De obicei, astfel de produse sunt comercializate de distribuitorii mari sau de magazinele cele mai importante din domeniul Beauty. Trebuie doar să căutați și să citiți cu atenție caracteristicile produselor de tip gel color unghii, gel construcții, oje semipermanente, gel construcție, etc. Alegeți cu atenție produsele care nu vă afectează frumusețea! Acum ele există și în România.