Sunt un mic ticalos

Sunt un mic ticalos

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChris Renaud, Jason Segel, Julie Andrews, Ken Daurio, Sergio Pablos, Steve Carell
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari891

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Despicable Me
An: 2010
Durata: 95 minute
Regia: Pierre Coffin, Chris Renaud
Scris de: Ken Daurio, Sergio Pablos
Actori: Steve Carell, Jason Segel, Julie Andrews
Gen: Animatie, Comedie, Familie

Intr-un cartier fericit dintr-o suburbie, printre case imprejmuite de garduri albe si cu flori la geam, se afla o casa negra cu un gazon mort. Sub aceasta casa, nestiuta de vecini, se afla o ascunzatoare secreta. Inconjurat de o mica armata de creaturi ciudate, il suprindem pe Gru (Steve Carell) planuind cel mai mare jaf din istoria lumii. El are de gand sa fure luna. Da, chiar luna de pe cer.

Gru se desfata cu toate lucrurile rele. Inarmat cu arsenalul sau cu raze de tot felul  si vehicule de teren si de aer, el ii inlatura pe toti cei care ii stau in drum. Pana in ziua in care se loveste de vehementa a trei fetite orfane care se uita la el si vad ceva ce nimeni altcineva nu a mai vazut vreodata: un potential tata.

Inamicul numarul 1 al lumii se gaseste fata in fata cu cea mai mare provocare: trei fetite pe nume Margo, Edith si Agnes.

La scurt timp, Gru se afla in mijlocul bataliei cu rivalul sau mai tanar (Jason Segel), e nevoit sa recurga la asistenta nestiutoare a celor trei fetite orfane si apoi se trezeste framantandu-se cu vechea dilema cariera-vs-familie.