Dinner for Schmucks

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJay Roach, Michael Handelman, Paul Rudd, Steve Carell
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari880

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Dinner for Schmucks
An: 2010
Durata: 114 minute
Regia: Jay Roach
Scris de: David Guion, Michael Handelman
Actori: Steve Carell, Paul Rudd
Gen:

Tim Conrad (Paul Rudd), un analist ambitios care lucreaza pentru o firma cu capital privat, este pe punctul de fi promovat. Este la fel de persistent in incercarea de a o face pe iubita lui, Julie (Stephanie Szostak), sa accepte cererea lui in casatorie. O oportunitate de avansare profesionala i se  prezinta cand Tim este invitat chiar de seful companiei, Lance Fender (Bruce Greenwood), sa participe la urmatoarea lui cina lunara pe care o da la conacul lui. Dar ceea ce face speciala aceasta cina este ca participantii trebuie sa aduca cate un alt oaspete.

Fender si directorii sai (printre care Ron Livingston si Larry Wilmore) aduc fiecare cate un invitat extraordinar, indivizi unici, ale caror fermecatoare trasaturi ii fac ... ridicoli. Ideea acestor cine este de a aduce cel mai mare idiot care poate fi gasit si in functie de cat de spectaculos de comic si prostanac e, angajatul „castiga”. Tim este initial ingrozit de ideea acestei cine, dar in secret decide sa participe, cu scopul de a obtine simpatia lui Fender si promovarea pe care si-o doreste.

Literalmente, Tim da peste candidatul ideal pentru cina: Barry Speck (Steve Carell), un angajat al fiscului, divortat si amator de taxidermie, a carui pasiune este de a transforma soarecii morti in diverse lucrari de arta celebre sau evenimente istorice. Optimistul si naivul Barry n-are nici cea mai mica idee despre adevaratele motive ale lui Tim, si, in schimb, crede ca pur si simplu au devenit rapid cei mai buni prieteni. Pe Tim il cam chinuie remuscarile si mustrarile de constiinta, dar ii este foarte usor sa-l foloseasca pe Barry cand ii face viata un iad. Aceasta mare cina va fi memorabila, dar oare cine va fi la urma urmelor cel mai mare idiot - Tim sau Barry?