Summer fun - cum sa stimulati copilul sa isi petreaca timp de calitate, invatand limba engleza

Summer fun - cum sa stimulati copilul sa isi petreaca timp de calitate, invatand limba engleza

Detalii

CategoriiEducatie
Taguricursuri, Cursuri de limba engleza
Ultima actualizareJoi 2 iulie 2020
Vizualizari191

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vacanta de vara se presupune a fi timpul perfect pentru relaxare. O deconectare de la stresul scolii, de la responsabilitatile de zi cu zi ii tine pe copii departe de studiu. Totusi acest timp de vacanta ar putea fi valorificat si altfel. Fara presiunea programului, insa cu intentia de a descoperi noi lucruri, cursurile de limba engleza sunt o idee excelenta pentru copii.

Centrul educational Docentisimo propune cursuri de limba engleza, online, pentru copii de varste diferite. Cursurile de vara nu sunt o noutate aici. Sunt dedicate copiilor prescolari, in varianta unor ateliere vesele, pentru cei de clasa 0-IV cu accent pe speaking activities, curs special pentru cei de clasele V-XII. Acestea se desfasoare in module organizate de-a lungul verii. Ca si pana acum, grupele de copii sunt realizate in numar restrans si tin cont de cunostintele acestora, pentru ca modul de studiere sa fie adaptat fiecarui elev, adaptat.

Copiii invata prin joaca

Copiii pot invata limba engleza prin jocuri, cantece sau povesti, activitati variate ce ii ajuta sa descopere aceasta lume. Principiul dupa care se desfasoara cursurile de la Docentisimo au in vedere acest lucru, astfel incat, chiar si in varianta online, cursurile sunt interactive, implica toti cursantii si materiale adaptate varstei. Altfel spus, astfel de cursuri sunt menite sa ii invete ceva util pe copii si sa se distreze in acelasi timp. Accentul cade negresit pe partea de comunicare. De altfel, prin repetare oricine poate retine cateva cuvinte in engleza. Este de altfel si una din cele mai populare limbi straine si usor de invatat. Insa nimic nu se compara cu modul practic prin care poate fi invatata limba.

Comunicarea este de baza, este eficienta, pune in scena adaptarea si stimuleaza cu mult mai bine gandirea astfel incat sa fie exprimate cuvintele potrivite. Cursurile de limba engleza de la Docentisimo au in vedere acest capitol de baza in studierea limbii engleze. Sunt o recomandare atat pentru cei ce se afla la prima experienta de acest gen, incepatori, cat si copii care au o baza de informatie, cunosc cat de cat limba engleza si doresc perfectionare.

Cursuri practice pentru copil

Intr-un mod sau altul, cursurile online sunt atractive pentru copii - tehnologia, conexiunea cu aceasta lume, cu o mica comunitate a celor cu aceleasi interese, a grupului de copii ce se imprietenesc si de asemenea relatia cu profesorul, faptul ca un astfel de curs este interactiv sunt aspecte ce incanta si contribuie, caramida cu caramida, la cladirea unei baze solide de cunostinte acumulate. Orice copil este atras de ideea de a invata distrandu-se. In plus, vacanta inseamna mai mult timp liber, ce ar trebui fructificat. Fara deplasare si timp pierdut in trafic, mentinand masurile de siguranta ce se impun la ora actuala, cursurile online sunt sansa parintilor de a oferi copiilor experiente variate.

Pentru cei dornici sa inceapa o astfel de aventura intr-un English Club vor descoperi in cadrul paginii oficiale docentisimo.ro amanunte despre inscriere si cum se vor desfasura cursurile.