Spatii depozitare în Bucuresti excelent amenajate la preturi accesibile

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMarti 31 august 2021
Vizualizari300

Voteaza & Distribuie

Descriere

La tomberoanele din Bucuresti se vad adesea lucruri foarte bune si scumpe fiindca oamenii nevoiti sa se mute sau sa se restranga nu stiu ca exista spatii depozitare Bucuresti sigure si excelent amenajate. Pretul inchirierii nu este asa de mare si prin depozitarea lucrurilor inca bune in acele spatii, s-ar realiza urmatoarele lucruri bune din care omenirea ar avea de castigat:
1. Reducerea poluarii. Sunt aruncate langa gunoaiele menajere fotolii, paturi si canapele, unele de epoca, fiindca se poate vedea lemnul sculptat si regretul este si mai mare. Duse la groapa de gunoi, se vor descompune in sute de ani, arse vor degaja in atmosfera particule care contin lacuri si vopsele toxice. Mobila aceea ar putea sa fie daruita cuiva lipsit de resurse sau dusa la o casa de copii, la un centru de zi, in care se primesc oamenii strazii, cand vremea este imposibila.
2. Economie. Aici trebuie structurata ideea, fiindca sunt mai multe tipuri de economii care se fac: de munca, de bani, de resurse.
3. Bunurile acelea inseamna munca unei persoane sau a mai multor persoane timp de cateva luni. Este pacat sa fie aruncata la gunoi. In mobilierul acela se afla lemn de calitate, material textil, plus manopera si priceperea celor care l-au realizat. Toate acestea pot fi pastrate cu ajutorul spatiilor de depozitare care nu costa mult si sunt excelent amenajate.
4. Solidaritatea umana. E divin cand oamenii se afla in suferinta fiindca bunurile au fost luate de apa sau mistuite de flacari si cineva le intinde o mana de ajutor cand le este mai greu.
Tot pe langa tomberoane se pot vedea saci plini cu carti. Nu se mai poarta bibliotecile pline cu carti tiparite, fiindca sunt considerate mai comode cele online. Nu ocupa atat de mult spatiu, nu trebuie sa fie sterse de praf, dar oamenii trebuie sa se gandeasca la modul serios ca dispozitivele nu sunt mereu functionale. O avarie la reteau electrica si dupa ce se consuma bateria la laptop, nu mai lucreaza. In plus, biblioteca este stocata in computer, iar acesta se defecteaza.

Acestea sun motivele pentru care oamenii ar trebui sa isi duca tablourile de valoare, cartile pe care le au la depozitul prezentat mai sus, fiindca toate acestea inseamna aur. Boxele oferite spre inchiriere au izolatia bine pusa la punct, astfel ca umezeala si daunatorii nu pot patrunde la bunurile pastrate acolo. Exista de asemenea un sistem natural de aerisire, prin urmare, mobila, imbracamintea, cartile vor mirosi frumos in momentul in care vor fi ridicate din boxe.

In boxa respectiva nu intra nimeni sa scotoceasca prin lucruri sau sa ia din ele. Cheile stau la cel care a inchiriat spatiul pe perioada contractului. Un alt obicei recent genereaza poluare, risipa, consumul abuziv de resurse. Este vorba de patima cu care sunt aruncate covoare valoroase in schimbul covoarelor minuscule, din fibra sintetica, usor de manipulat. Un covor din lana greu si de dimensiuni mari este greu de manipulat, dar nu merita sub nicio forma sa fie aruncat, chiar daca nu isi mai gaseste locul prin casa.

Vechiturile acestea pot fi vandute, pot fi donate la muzee sau pastrate ca amintiri, sa nu se repete greseli din trecut. De fapt: patefoanele, magnetofoanele, casetofoanele, masinile de dactilografiat, masinile de calcat cu jar, masinile de cusut au valoare. Oamenii se grabesc sa arunce, fiindca nu stiu ca pot adaposti, iar mai tarziu le pare rau ca au avut in casa bunul acela si l-au dat afara. Pot lua o caciula de bani pe el la momentul potrivit.

Spatiile de depozitare se gasesc in Bucuresti, in sectorul 6, iar boxele curate sunt facute din lemn ignifug, fiind garantate si in caz de incediu. In ele pot fi depozitate rochii scumpe, costume populare, mobilier de epoca, argintarie, fiindca obiectele de valoare sunt aparate de hoti, de umezeala, de mucegaiuri si soareci, dar si de praf si de incendii. Protectia este totala, iar tariful este foarte mic, in functie de marimea boxei solicitate. Exista boxe mai mici, in care incap lucrurile din 1-2 camere si boxe mai spatioase in care incap lucruri din mai multe camere.

In boxele medii se pot adaposti piese de mobilier si de decoratiuni interioare din 2-3 camere, in cele mari incap lucruri din 3-4 camere, iar in cele foarte mari bunuri din 4-5 camere. Intr-o boxa foarte mare pot fi tinute timp de o luna birourile si computerele unei firme, fiindca aceasta isi muta sediul si mai sunt lucrari de finalizat in noua cladire. Intr-o boxa mica sau medie se poate depozita marfa dintr-un magazin de produse textile sau de papetarie care isi muta sediul. Oamenii sunt fortati de imprejurari sa isi ia lucrurile si sa plece si uneori sunt pusi in mare dificultate, fiindca nu au unde le duce, iar spatiul nou nu este amenajat corespunzator.

Boxe-depozitare.ro este acel spatiu de tranzitie in care lucrurile pot fi lasate fara grija, pretul nu este mare, iar problemele se rezolva fara eforturi si fara stres. Lucrurile de valoare, amintirile nu se cade sa fie aruncate la gunoi din moment ce exista acest depozit. Intr-un apartament, intr-o casa sau intr-o vila se strang multe lucruri si vine vremea in care fiecare se dovedeste folositor. Cine arunca nu mai gaseste si nu mai poate lua inapoi lucrurile acelea. Fie ca sunt lucruri moderne, fie ca sunt vechi si traditionale ele pot fi daruite celor interesati de ele din familie sau vandute.

Boxe-depozitare.ro
colaboreaza cu o firma serioasa care ajuta la mutare, oferind mijloacele de transport si personal cu experienta si pregatire in domeniu.