Si tu poti avea o bucatarie moderna cu pardoseli poliuretanice

Si tu poti avea o bucatarie moderna cu pardoseli poliuretanice

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripardoseli
Ultima actualizareVineri 17 septembrie 2021
Vizualizari104

Voteaza & Distribuie

Descriere

Amenajarea bucatariei se bucura in prezent de tehnici si materiale de calitate superioara. Aparatele electrocasnice, de asemenea, beneficiind de tehnologii de ultima generatie, ajuta la dotarea bucatariei astfel incat chiar si cineva la inceput de drum in ale gatitului se poate descurca cu rezultate satisfacatoare. Pentru o bucatarie mereu curata, alege pardoseli poliuretanice care iti ofera calitati unice pentru podea.

Gresie rece sau pardoseli poliuretanice incalzite?

Specialistii recomanda pardoseli poliuretanice datorita proprietatilor unice ale acestora, pe care nu le putem gasi in totalitate la majoritatea materialelor conventionale.

  • Fiind materiale in stare lichida, atunci cand aplicam pardoseli poliuretanice obtinem o suprafata plana, fara denivelari
  • Rezultatul final este impermeabil, fara crapaturi sau imbinari
  • Suprafata rezultata este elastica, oferind un confort sporit la mers
  • Alegand pardoseli poliuretanice putem instala incalzire in pardoseala, o solutie des intalnita in bucatariile moderne
  • Datorita elasticitatii, acestea sunt si foarte rezistente in timp
  • In caz de deteriorare se poate repara cu surinta doar zona afectata, nefiind nevoie de renovari ample sau costuri majore
  • Alegand pardoseli poliuretanice avem la dispozitie o paleta variata de culori precum si grosimi diferite

In general, bucataria este cel mai folosit spatiu dintr-o casa. Acolo se intampla cele mai importante momente ale zilei, cand familia se aduna pentru un mic dejun energizant sau pentru o cina apetisanta. Fiind localizata de obicei aproape de iesirea din locuinta, este de asteptat ca membrii familiei sa se intoarca deseori pentru o ultima gura de cafea sau pentru a recupera cheile utitate pe masa.

La fel ca si bucataria, podeaua va fi la randul ei foarte solicitata, fiind zilnic calcata in picioare de sute de ori. Va intra in contact cu tot felul de substante si va trebui sa preia incarcatura mobilierului greu si a electrocasnicelor. Daca nu alegi tipul corect de pardoseala pentru amenajarea bucatariei, exista riscul sa te lupti cu consecinte nu tocmai placute.

Materialele conventionale, cum ar fi gresia, linoleumul sau parchetul, pot fi o alegere convenabila pentru moment. Insa pe termen lung, iti vei da seama ca durata de viata si rezistenta la diverse agresiuni exterioare, pe care le prezinta aceste materiale, sunt destul de mici.

Varianta pardoseli poliuretanice ofera nu doar confort si culori frumoase, dar si rezistenta si posibilitatea de a efectua reparatii pe zone mici, nefiind necesara inlocuirea intregii suprafete.

Stim cu totii ce inseamna sa scapi o cratita mai grea pe gresie. Acesta se va ciobi si in cel mai scurt timp placa respectiva se va deterioara iremediabil. Solutia ar fi umplerea golului cu diverse substante adezive, care vor ameliora pentru moment problema, insa vor oferi o imagine inestetica a podelei. Schimbarea unei singure placi de gresie aproape ca iese din discutie datorita dificultatii de a elibera o zona mica fara a afecta restul suprafetei. Chiar daca se gasesc solutii pentru schimbarea placii respective, operatiunea este una foarte migaloasa si necesita eforturi deosebite.

Alege corect tipul de pardoseala pentru bucatarie si te vei putea bucura cat mai mult de confortul ei

Apeland la solutia oferita de pardoseli poliuretanice, te asiguri ca, chiar de la inceput bucataria ta va fi amenajata cu materiale de calitate superioara, rezistente si care se curata foarte usor. Aceste pardoseli poliuretanice sunt reziste si la diversele solutii chimice pe care le folosim pentru curatare, la grasimi sau alte substante caustice. De asemenea, ofera o rezistenta mare si la socurile termice, cum ar fi de exemplu o tava cu mancare scapata pe jos. Sau o cana cu ceai fierbinte care aluneca de pe masa.

Un detaliu foarte important pentru orice bucatarie este ca suprafata podelei sa nu fie alunecoasa. Montand pardoseli decorative poliuretanice te asiguri ca vei avea un mediu sigur, unde acidentele prin alunecare nu sunt posibile.

Pentru mai multe informatii despre montarea si exploatarea pardoselilor poliuretanice, acceseaza pardoseliindustriale.ro