Dezinfectant suprafețe bio, în diverse cantități pentru uz divers, doar de la Sanrotex

Dezinfectant suprafețe bio, în diverse cantități pentru uz divers, doar de la Sanrotex

Detalii

CategoriiRegional
Taguridezinfectie
Ultima actualizareMarti 13 septembrie 2022
Vizualizari145

Voteaza & Distribuie

Descriere

Odată cu apariția virusului SARS-CoV, a trebuit să ne supunem măsurilor de protecție și să avem grijă să ne protejăm oriunde și oricând. Măștile faciale au devenit accesorii obligatorii. Așa și în cazul dezinfectanților universali. Fie că vorbim de cei pentru suprafețe sau cei pentru mâini. Orice suprafață trebuia dezinfectată înainte de orice contact, iar orice atingere aduce cu sine folosirea unui igienizant pe bază de alcool.

Iată că după ceva timp, măsurile s-au relaxat, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie să dezinfectăm obiecte sau să ignorăm complet această chestiune. Sanrotex, o firmă cu experiență în producerea produselor medicale, vă pune la dispoziție dezinfectant suprafete numai bun de integrat în rutina zilncă de curățare. În gama variată de produse Sanrotex găsiți produse pentru uz medicinal, dintre cele mai variate.

O gamă bio pentru un mediu mai eco

Gama bio de la Sanrotex conține dezinfectanți pentru suprafețe în cantități mari, dar și pentru uzul zilnic. Aceștia se pot utiliza în domenii precum cel medical, casnic sau industrial. Suprafețele sunt igienizate și dezinfectate într-un mod sigur pentru a reduce pericolele. Dezinfectarea lucrurilor se face într-o manieră ușoară, pulverizând conținutul direct pe suprafața dorită, ulterior folosindu-se o lavetă pentru a întinde produsul. Precizăm că acest dezinfectant se folosește nediluat. Această gamă bio a luat naștere din dorința de a produce dezinfectant pentru suprafete care să nu fie toxic pentru cei din jur, atunci când este folosit și totodată să ofere o igienizare completă.

O cantitate mai mare pentru o utilizare de durată

Dezinfectanții oferiți de către Sanrotex vin în cantități diferite, pentru utilizări multiple. Acesta nu necesită clătire și este eficient indiferent de numărul de pulverizări. Conținutul acestora promite o dezinfectare care durează și nu permite microbilor sau altor tipuri de germeni staționarea pe suprafețe. O versiune mai mică a acestora este disponibilă într-o cantitate care poate fi purtată fără probleme. Acesta este indicat și pentru dezinfectarea mâinilor ori de câte ori este nevoie. Nu necesită clătire și nu lasă nicio senzație lipicioasă. Este ideală atunci când călătoriți și nu puteți să vă curățați mâinile așa cum trebuie.

Gama de la Sanrotex este în deplină conformitate cu reglementările actuale, doar că dezinfectantul pentru suprafețe este recomandat doar pentru suprafețe, fără contacte pe animele sau pe pielea umană. Pe site-ul sanrotex.ro sunt disponibile toate variantele acestui tip de dezinfectant, cât și fotografii cu acestea. De asemenea, detalii cu privire la folosire și alte informații utile sunt disponibile tot acolo. Trebuie menționat faptul că în cazul necesității unei comenzi mai mari puteți lua legătura telefonic cu echipa Sanrotex pentru a stabili detaliile necesare.

Procesul de livrare este unul rapid, indiferent de cantitate. Iar în cazul unui retur, aveți la dispoziție un timp prelungit de a returna produsele și pentru a vă primi suma aferentă. Sanrotex vă oferă întotdeauna garanția calității și vă asigură că toate produsele sunt verificate și împachetate corespunzător pentru a ajunge într-o stare optimă la dumneavoastră.

Contact:
0371 669 339
+40 790 871 000‬‬
online@sanrotex.ro