Servicii contabilitate in Bucuresti cu cheltuieli minime

Servicii contabilitate in Bucuresti cu cheltuieli minime

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBucuresti, contabil, contabilitate, contabilitate financiara
Ultima actualizareMarti 4 ianuarie 2022
Vizualizari86

Voteaza & Distribuie

Descriere

Contabilitatea este un departament special din institutii, firme, fabrici pentru ca se ocupa cu pricepere si cu mana forte de administrarea finantelor. Banii sunt limitati, cererile sunt multe. Ei trebuie sa fie distribuiti pentru:
- investitii
- salarizare
- mentinerea unor conditii necesare bunei desfasurari a activitatii
- achitarea tuturor datoriilor catre stat
- plata asigurarilor pentru salariati, atat la sanatate, cat si contributia la sistemul national de pensii
- consumabile.

Fiecare veriga a acestui lant este importanta si in plus, orice firma, magazin, institutie trebuie sa dispuna de un fond de rezerva, rezultat din beneficii, din taxele pe care le percepe si din economii. Toate acestea cad in sarcina contabilului. Spre deosebire de bugetarii care primesc doar banii pentru care muncesc, exista firme care obisnuiesc sa isi stimuleze angajatii prin deverse prime: „prima de miel”, „prima de porc”, „cadouri pentru copii de la Mos Craciun”. Managerii firmelor care se afla in cautare pe Google de servicii contabilitate Bucuresti de calitate premium cu cheltuieli reduse, le poate solicita oricand firmei Realcont.

Prin ce se recomanda Realcont?

  1. Prin cei 16 ani de prezenta activa pe piata serviciilor din Romania. De-a lungul acestor ani a oferit servicii de contabilitate complexe pentru sute de firma mari si companii si intotdeauna clientii au fost foarte multumiti.
  2. Prin asigurarea profesionala pe care o poseda firma. Clientii nu au raportat evidente gresite sau bilanturi defectuoase, cu toate acestea, din respect fata de banii si bunurile clientilor, contabilii de la Realcont detin o asigurare profesionala. In cazul in care vreun profesionit ar gresi, firma respectiva primeste despagubiri.
  3. Prin avantajele multiple pe care le au solicitantii acestor servicii.

Lucrarile se solicita de la distanta si se trimit online, fara ca solicitantul sa asigure birou contabilului, consumabile, dispozitive sau programe de contabilitate. Mai simplu de-atat nu se poate! In plus, firma are oferte de neratat pentru clientii speciali. Solicitarea serviciilor de contabilitate pentru doi ani vine la pachet cu asigurarea gratuita timp de 3 luni a serviciilor de salarizare. Cadoul ajuta la economii substantiale in firma respectiva.

Nu este usor sub nicio forma sa se lucreze la salarizarea personalului, avandu-se in vedere ca acest serviciu complet inseamna:
- respectarea si cunoasterea legislatiei actuale privind salarizarea. Incalcarea drepturilor salariatilor se sanctioneaza dur. Dupa cum se stie, exista diferente de salarii in functie de: vechimea, pregatirea profesionala, avansarea in cariera (obtinerea unor grade didactice sau trecerea la trepte superioare de incadrare in cazul medicilor, muzeografilor, avocatilor) a personalului.
- intocmirea statelor de plata.
- realizarea fluturasilor de salarii.
- virarea in contul fiecarui salariat a sumei care i se cuvine in ziua de salariu. Vigilenta trebuie sa fie maxima in toate aceste etape ale salarizarii. In plus, statele, fluturasii de salarii trebuie pregatite din timp, sa nu fie intarzieri la plata salariilor.

Un contract semnat pe un an cu Realcont inseamna o luna gratuita pentru serviciile de contabilitate. Orice client nou care semneaza un contract pe termen lung cu aceasta firma de contabilitate, timp de 3 luni primeste o reducere de 50% la servicii de contabilitate numai pentru aceasta perioada. Ajutorul financiar este insa foarte mare.

De regula, un magazin cu 2-3 vanzatori apeleaza la o persoana din afara firmei pentru servicii de contabilitate. Ar fi absurd ca pentru 5 angajati sa existe si departamente de secretariat sau de contabilitate. Un patron aflat la inceput de drum este ajutat de aceasta firma renumita pentru serviciile excelente de contabilitate pe care le ofera pentru ca daca face un contract pe un an, in primele 3 luni va plati la jumatate serviciile de contabilitate.

Realcont inseamna specialisti excelent pregatiti care nu au gresit niciodata si de serviciile carora clientii au fost multumiti, de asemenea utilizeaza programe de contabilitate si salarizare de calitate cu care nu dau gres niciodata. In cazul in care o firma are propriul departament de contabilitate, ea ar trebui sa cumpere programele de contabilitate si de secretariat. Pentru un patron care abia si-a infiintat firma reprezinta un mare ajutor sa plateasca acest serviciu important la jumatate de pret timp de 3 luni. Toate serviciile pe care le ofera echipa de contabili cu peste 16 ani vechime sunt afisate pe site, fiind insotite de preturile corecte ale lor pentru ca Realcont inseamna calitate a serviciilor, promptitudine si transparenta.

In cazul in care intr-o unitate, contabilul devine indisponibil din motive obiective este mult mai bine ca pana acesta revine la serviciu sa se apeleze la serviciile online ale specialistilor Realcont. Lista serviciilor pe care firma le poate oferi este lunga, iar angajatorii interesati au acces la ea. Solicitarea serviciilor se face fara efort de la domiciliu sau de la birou, prin intermediul datelor de contact sau al formularului online pus la dispozitia vizitatorilor site-ului.

Inregistrarea documentelor si evidenta lor este realizata cu maxima responsabilitate, la fel evidenta mijloacelor fixe, dar si a situatiei financiare. Contabilii care furnizeaza servicii pot fi solicitati sa reprezinte firma la Administratia Finantelor Publice, la Registrul Comertului si la Casa de Asigurari de Sanatate. Servicii extinse inseamna diminuarea responsabilitatii patronului firmei respective care nu se poate ocupa si de aprovizionare si de toate aceste activitati cu succes.

E linistitor pentru toti antreprenorii din Bucuresti sa stie ca au la dispozitie aceste servicii de contabilitate de calitate premium si ca pot beneficia si de oferte diferite, daca le solicita pentru un timp indelungat! Contabilii Realcont lucreaza economic, responsabil, de la distanta si beneficiile celor care le solicita serviciile sunt maxime.

In concluzie, cine are nevoie de un contabil care nu are nevoie de absolut nimic sa lucreze, adica nu solicita nici birou incalzit si luminat, nici dispozitive sau programe, consumabile si echipamente, sa se adreseze firmei Realcont!

Articol furnizat de Perspektive Vision