De ce sa te inscrii la cursurile oferite de Profa de Conta?

Detalii

CategoriiEducatie
Taguricontabil, contabilitate, Cursuri de contabilitate
Ultima actualizareLuni 23 mai 2022
Vizualizari355

Voteaza & Distribuie

Descriere

Profa de Conta iti ofera solutia ideala in cazul in care doresti sa iti aprofundezi cunostintele in domeniu, vrei sa te familiarizezi cu metodele sau programele de lucru, sau pur si simplu ai nevoie de o atestare in plus care sa confirme expertiza pe care o ai in ceea ce priveste contabilitatea la cel mai inalt nivel al ei. Inscrie-te la cursul de conta online si bucura-te de toate beneficiile pe care ti le confera aceasta experienta in schimbul unor investitii minime.

Cum se desfasoara un curs cu Profa de Conta?

In functie de preferinte, te poti inscrie la o grupa online sau fizica. Acestea cuprind un numar redus de elevi, tocmai pentru ca fiecare in parte sa beneficieze de aceeasi atentie pentru a-si aprofunda in mod egal cunostintele. Fiecare sesiune este interactiva cu accentul pus pe experimentarea tuturor metodelor de lucru si a programelor specifice, pentru ca teoria sa gaseasca cea mai buna cale de a fi pusa in practica. Un curs se intinde pe o perioada de doua zile, timp suficient pentru a asimila toata informatia pe care ti-o pune la dispozitie. Vei parcurge numeroase teste si evaluari prin intermediul carora sa verifici nivelul la care te afli si punctele in care trebuie sa mai insisti.

Pe platforma profadeconta.ro vei fi intampinat de 5 module distincte pe care le poti parcurge individual sau consecutiv. Primele patru se concentreaza pe tot ceea ce inseamna contabilitatea financiara, de la un nivel de baza pana la unul foarte avansat. Ultimul, modulul de salarizare de administrare de personal, se adreseaza unei categorii distincte de elevi si, de preferat ar fi, sa il parcurgi abia dupa ce te-ai familiarizat cu celelalte, tocmai pentru ca informatia sa fie mai usor de inteles si aplicat.

Cu ce ramai dupa finalizarea unui curs de contabilitate?

Un curs de dezvoltare, fie el fizic sau online, necesita investitii considerabile, de timp, efort si chiar bani. De aceea, atunci cand te angajezi sa urmezi unul, este important sa stii daca merita toata aceasta implicare, daca la momentul la care il vei termina vei obtine exact ceea ce iti doresti si ai nevoie. Cu Profa de Conta poti analiza in detaliu, inca de la inceput, beneficiile pe care le obtii dupa finalizarea fiecarui curs. Acestea sunt expuse succint pe site, impreuna cu alte detalii de maxima importanta, tocmai pentru ca fiecare cursant sa se inscrie in deplina cunostinta de cauza si sa se bucure real de tot ceea ce va descoperi pe parcurs.

Fiecare modul iti ofera un orizont teoretic foarte larg. Inainte de a da starul propriu zis al sesiunilor cu elevii, informatia este bine aleasa si sistematizata in asa fel incat sa fie usor de parcurs si de inteles. Nu se limiteaza strict la cunostintele de baza pe care le poti obtine strict din scoala, ci merge un pas mai in profunzime.

Obtii experienta si expertiza in domeniu. Odata ce ai pus la punct toata teoria si te-ai familiarizat cu metodele de lucru, lucrurile se simplifica. Totusi, pentru a-ti fi si mai usor sa pui in practica tot ce ai invatat, inca din timpul cursurilor ai acces la programele specifice de lucru, plus descrierea celor mai eficiente metode, astfel incat sa inveti sa aplici tot ce ai invatat. Dupa finalizarea modulelor vei putea profesa individual, fara ajutor si fara sa te mai ingrozeasca nicio etapa din procesele de lucru cu firme din diferite domenii.

Nu in ultimul rand, vei obtine o diploma care sa ateste pregatirea teoretica si practica, pe care sa o poti adauga la dosarul tau de prezentare. Va face o diferenta semnificativa in fata celor cu care vei colabora pe viitor.