Semnificaţia orelor şi minutelor

Detalii

CategoriiRegional
Taguriceasuri, Romania
Ultima actualizareJoi 6 ianuarie 2022
Vizualizari637

Voteaza & Distribuie

Descriere

De foarte multe ori, întâmplător sau nu, vei observa că te uiţi la ceas fix atunci când orele şi minutele se repetă. De exemplu, te uiţi la ceas la 12:12, ai ore şi minute simetrice, o oră în oglindă. Fiecare oră în oglindă va avea o semnificaţie deosebită şi va reprezenta un semnal transmis de Univers, pe care doar tu îl poţi descifra corect citind articolul semnificatia orelor în intregime. E important să ştim exact ce semnifică fiecare oră în oglindă în parte pentru a putea acţiona în funcţie de mesajele Universului şi a avea o viaţă ceva mai uşor de trăit. Iată doar câteva dintre cele mai importante semnificaţii ale orelor în oglindă.

Comunicare şi evenimente neaşteptate

00:00. Se va întâmpla ceva, nu se ştie ce, dar e cu siguranţă de bine. Trebuie să ai răbdare, dacă ştii deja care e acel lucru trebuie să te pregăteşti să îl primeşti, dacă nu ştii, e bine să ai o minte deschisă la orice. Foarte bine poate fi şi un semn de la o persoană care a trecut în nefiinţă de curând şi vrea să te atenţioneze în privinţa unui lucru.

01:01. Dacă eşti singur e bine să cauţi soluţii şi să nu spui niciodată nu. Universul va lucra pentru tine. Totul este să gândeşti pozitiv şi să speri. Speranţa moare ultima, nu?

02:02. Cineva cunoscut va avea nevoie de ajutorul tău, are probleme. Apare un conflict, te asociezi cu altcineva, trebuie să acţionezi în interesul tău şi al celorlalţi, în acelaşi timp.

03:03. Trebuie să comunici mai bine pentru a fi mai norocos, a avea o relaţie mai bună în familie, în dragoste, pentru a câştiga şi mai bine. E posibil să apară idei noi care să te ajute să treci peste obstacole.

04:04. Problemele de sănătate se vor remedia, proiectele îţi vor merge bine, vei câştiga mai bine.

Intuiţie si proiecte, activităţi solicitante

05:05. Vei duce la capăt proiectele pe care le ai deja, ai deja vibraţii pozitive, energie, convingi mai uşor şi primeşti ajutor rapid. S-ar putea să trebuiască să înveţi sau să îi înveţi pe alţii ca să îţi meargă bine şi ţie.

06:06. Pune intuiţia pe primul plan când iei decizii care îţi vor afecta viaţa. Va urma o perioadă în care nu vei avea probleme, fii fericit.

07:07. Continui proiectele pe care le ai deja, ai energie suficientă, eşti pozitiv şi vezi partea plină a paharului.

08:08. Ai multe de făcut, activităţi care te vor solicita, îţi poţi schimba viaţa uşor. Fii pe fază şi profită de ele.

09:09. Rămâi fidel principiilor tale, alege direcţia care ţi se potriveşte cel mai bine, nu crede în himere şi aparenţe, fii pregătit să mergi mereu pe drumul tău.