Amor la distanta

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCharlie Day, Christina Applegate, Jason Sudeikis, Justin Long, Nanette Burstein
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1111

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Going the Distance
An: 2010
Durata: 117 minute
Regia: Nanette Burstein
Scris de: Geoff LaTulippe
Actori: Justin Long, Christina Applegate, Drew Barrymore, Charlie Day, Jason Sudeikis
Gen: Comedie, Romantic

Inteligenta si sinceritatea brutala a lui Erin (Drew Barrymore) il farmeca pe burlacul Garrett (Justin Long) la o bere si la micul dejun din dimineata urmatoare. Chimia dintre ei se lasa cu  scantei si se prelungeste intr-un flirt de vara in toata regula, dar niciunul dintre ei  nu se asteapta sa dureze din moment ce Erin pleaca acasa la San Francisco si Garrett ramane in New York la jobul lui.

Dar cand 6  saptamani de zbenguiala prin oras, aparent neimportante, devin semnificative, niciunul dintre ei nu e sigur ca vrea ca relatia sa se termine. Si, desi prietenii lui Garrett, Box (Jason Sudeikis) si Dan (Charlie Day), glumesc despre relatia de durata pe care acesta o are cu telefonul mobil, nu le prea convine sa-si pierda cel mai bun tovaras de baut din cauza unei idile cu probleme.

In acelasi timp, sora casatorita si mult prea protectoare a lui Erin, Corrine (Christina Applegate), vrea sa o impiedice pe aceasta sa o ia pe acelasi drum, prea familiar pentru amandoua. Dar, in ciuda celor doua coaste opuse pe care se afla fiecare, a potrivnicilor prieteni si a  familiei si a catorva ispite neasteptate, cuplul se prea poate sa fi gasit dragostea si cu ajutorul unui lung sir de mesaje serioase si incitante si a telefoanelor tarzii din noapte ar putea merge pana la capat.