Se pricep romanii la pariuri online?

Detalii

CategoriiSport
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareMarti 20 februarie 2018
Vizualizari1711

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ultima vreme se vorbeste tot mai intens despre pariurile sportive online in tara noastra. Exista aproximativ 20 de operatori de jocuri ce detin licenta in Romania, iar pariurile sportive sunt cele mai populare. Acest lucru se intampla pe de o parte datorita pasiunii romanilor pentru sport in general (si fotbal in special), iar pe de alta parte pentru ca deja exista un context favorabil, o obisnuita a populatiei cu jocurile de tip loterie si cu cele la agentiile de pariuri sportive offline, traditionale.

Ponturile pentru pariori, la indemana mai ales online

Se pricep romanii la pariuri online? Mai intai, sa ne gandim daca se pricep la pariuri sportive in sine, indiferent de canalul de pariere - clasic sau electronic. Exista o multime de website-uri dedicate pariorilor, ponturi gasesti din plin pe internet si in ziarele de sport. Multe persoane si-au castigat, prin numarul mare de pronosticuri corecte, statutul de tipseri.

Analiza atenta inainte de pariere


Romanii consuma foarte mult continut sportiv in general, de la a viziona meciuri la TV si pe internet, la a citi ziare de sport si, mai nou, la a consulta stirile pe internet - acolo unde se pot viziona de asemenea si partide live. Trecerea spre online a fost asadar naturala. Fiecare parior "isi face temele" inainte de a plasa biletul zilei in agentia preferata. Acest lucru presupune cercetare, analiza - se vor urmari atat istoricul recent, cat si contextul actual. Cu cat analiza este mai ampla, cu atat sansele de reusita sunt mai mari, chiar daca in final si norocul are un cuvant greu de spus.

Multi pariori "se lauda" online cu castigurile lor


Daca luam in considerare numarul foarte mare de bilete de pariuri castigatoare (chiar cu sume sau / cote foarte mari) publicate online de pariori, se pare ca romanii se pricep destul de bine sa anticipeze bine unele rezultate. Este un joc de sansa, deci desigur de cele mai multe ori pierzi, mai ales daca iti asumi riscuri mari, traduse prin cote ridicate sau prin multe evenimente sportive combinate pe acelasi bilet. In final insa, dincolo de castig sau de pierdere, conteaza distractia, elementul principal la pariuri sportive.

Te informezi online, pariezi online


De la offline la online se ajunge simplu, dupa cum am aratat interior. Daca tot te informezi online despre meciul PSG - Real Madrid din UEFA Champions League, de ce nu ai paria direct pe internet? Este simplu si prietenos sistemul, la indemana pentru oricine. Alegi orice website licentiat si poti paria chiar de pe mobil, de pe smartphone sau tableta. Ai o multime de optiuni si, pentru a fi totul si mai bine, primesti si bonus de bun venit, adesea chiar si cote promotionale.

Se pricep romanii la pariuri online?


Cu siguranta da, mai ales noile generatii. Oricum, 1 din 2 romani are acum smartphone contectat la intenet mobil, iar tara noastra este cunoscuta la nivel global pentru vitezele mari ale conexiunilor de internet si pentru apetitul pentru tehnologie. Romanii sunt interesati de gadgeturi tot mai performante si au astfel contextul ideal pentru a paria online: cunostinte si pasiune despre sport plus acces la tehnologie de ultima generatie.

Competitiile ce atrag cel mai mult interesul romanilor la pariuri sportive online sunt cele din fotbal: Liga 1, Liga Campionilor, Liga Europa, Serie A, La Liga si Premier League.