Pe ce pariez la meciurile din Bundesliga

Detalii

CategoriiSport
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareMiercuri 13 septembrie 2023
Vizualizari350

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unul dintre cele mai urmarite campionate din lume este prima liga germana sau Bundesliga cum mai este cunoscuta aceasta competitie. Se intampla asta pentru ca meciurile de acolo sunt foarte frumoase, mai ales pentru privitorii neutri si asta deoarece echipele propun un fotbal placut.

Avem asadar parte de dueluri de tip "care pe care", asadar cu multe faze de poarta. Bayern Munchen, Dortmund sau Leipzig sunt doar cateva dintre echipele care mie unul imi plac foarte mult si pe care pariez. In cele ce urmeaza vei afla pe ce aleg sa mizez la disputele din Bundesliga.

De multe ori pariez pe COR (CMR)


Pentru o mai buna intelegere in cazul in care nu ai experienta ca parior, COR inseamna "castiga oricare repriza", iar CMR este abrevierea de la "castiga minim o repriza". Este unul dintre pariurile mele favorite pentru ca mi-a adus adeseori profit pe confruntarile din prima liga germana.

Este un pariu mai flexibil ca Pauza sau final (PSF), dar intr-adevar, are o cota mai mica in comparatie cu acesta. Ca sa-ti faci o idee, echipele puternice precum Bayern Munchen, Dortmund, Leipzig, Leverkusen, Union Berlin, Freiburg, Wolfsburg sau Frankfurt au avut mai multe victorii decat infrangeri sau remize.

Poate pana acum nu ti se pare ceva interesant. Insa, ce fac eu este sa mizez pe aceasta piata de pariere pe echipele mai slab cotate, atunci cand acestea evolueaza pe teren propriu. Mainz sau Koln spre exemplu, sunt echipe puternice acasa si vor avea cote bune la COR sau CMR, iar eu considera ca merita sa-ti incerci norocul.

Ca multi pariori si eu mizez aici pe peste 2,5 goluri


Am spus inca din primele randuri ca prima liga germana este o competitie extrem de spectaculoasa. Echipele propun un fotbal foarte ofensiv, acestea neglijand de multe ori faza de aparare si astfel asistam la confruntari cu o pleiada de faze de poarta.

Cifrele spun totul pentru ca in Bundesliga s-au inscris in sezonul trecut aproape 1.000 de goluri, 971 ca sa fiu mai exact. A fost o medie de 3,17 goluri / meci, iar pariul peste 1,5 goluri, care ce-i drept, a avut cote destul de mici, a iesit in aproximativ 85% din partidele jucate in aceasta competitie.

Dortmund spre exemplu, a avut 34 de dueluri in campionatul trecut, iar 24 dintre acestea s-au incheiat cu cel putin 3 goluri marcate. Bayern Munchen, Leipzig, Leverkusen, Freiburg, Schalke, Union Berlin si concitadina Hertha sunt echipe in care cel putin jumatate dintre meciuri s-au incheiat cu cel putin 3 goluri.

Eu aleg des GG3+ in detrimentul GG

Am stabilit ca Bundesliga este o competitie foarte spectaculoasa si de aceea, eu mizez foarte des si pe GG3+. Daca nu stii ce inseamna acest pariu, atunci sa stii ca el devine castigator atunci cand ambele echipe inscriu, iar in total in meci se marcheaza minim 3 goluri.

Daca esti interesat sa pariezi pe meciuri din Bundesliga, atunci vezi in acest articol o lista de case de pariuri care au o oferta foarte buna la aceasta competitie. Iti recomand sa mizezi pe GG3+ in detrimentul pariului GG pentru ca si eu fac asta deoarece in prima liga germana sunt putine partide care se termina cu scorul de 1-1.

Majoritatea formatiilor din aceasta competitie propun un joc foarte atletic si nu se baricadeaza in aparare. Nu mai putin de 13 din cele 18 echipe care au fost implicate in editia trecuta de Bundesliga au avut mai mult de jumatate din meciuri cu goluri in ambele porti.

De multe ori pariez pe 1&3+


Pentru acest tip de pariu trebuie sa gasesti echipele care sunt extrem de puternice pe teren propriu. Nu prea merita spre exemplu sa pariezi pe 1&3+ la meciurile lui Bayern Munchen de pe Allianz Arena pentru ca in general vei gasi cote destul de mici.

Sunt insa alte formatii, precum Dortmund, Leipzig sau chiar si Leverkusen, pe care eu am pariat ca vor castiga meciurile de acasa, iar in aceste victorii ale lor se vor inscrie minim 3 goluri. Cotele nu au fost deloc rele si de aceea eu iti recomand sa incerci si acest pariu.

Te poti inclusiv orienta si catre un pariu ceva mai precaut, precum 1 & 2-5 goluri, desi nu exclud posibilitatea sa ai ghinionul sa se inscrie mai mult de 5 goluri. Daca vei alege sa mizezi pe oricare dintre pariurile de mai sus, fa-o insa dupa o analiza amanuntita!