Scara blocului poate fi amenajata rapid si eficient cu pardoseli decorative de buna calitate. Iata la cine puteti apela

Scara blocului poate fi amenajata rapid si eficient cu pardoseli decorative de buna calitate. Iata la cine puteti apela

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripardoseli, pardoseli epoxidice
Ultima actualizareLuni 25 ianuarie 2021
Vizualizari173

Voteaza & Distribuie

Descriere

Renovarea blocului reprezinta o activitate destul de dificila pentru toate persoanele care locuiesc la comun. Este nevoie de o comunitate foarte unita, condusa de un administrator implicat, care sa prezinte masurile ce sunt luate in interesul tuturor locatarilor. Amenajarea scarilor cu pardoseli decorative este o decizie pe care o iau majoritatea proprietarilor carora le pasa cum arata blocul in care traiesc.

Amenajarea cu pardoseli decorative asigura trepte antiaderente si usor de curatat

Mentinerea unui spatiu comun in conditii cat mai civilizate si confortabile ar trebui sa fie o preocupare continua pentru toti locuitorii unui bloc. Indiferent ca vorbim de terasa blocului, de lift, de scari sau de subsol, toate intra in categoria spatiilor comune ce trebuiesc administrate cat mai bine pentru bunastarea tuturor. De multe ori, terasa bocului se inunda daca nu este bine izolata, iar asta ii afecteaza in special pe proprietarii de la ultimul nivel. Ceilalti locuitori nu sunt aproape de loc interesati de acest aspect, deoarece nu le atinge integritatea proprietatii personale.

Aceeasi situatie este si cu subsolul, care, daca nu are o fundatie bine realizata permite infiltrarea apei in interior. Rezultatul este unul nefericit, mucegai, miros neplacut si imposibilitatea de a utiliza in mod eficient boxele aflate in spatiul respectiv. Cei mai afectati sunt locuitorii de la parter, care simt constant mirosul dezagreabil ce iese din subsolul blocului.

Scara blocului, putem spune ca se afla intr-o pozitie privilegiata, toti locuitorii o utilizeaza, asa ca ar trebui sa fie receptivi la o amenajare in profunzime, care le va oferi confort pentru cel putin 50 de ani. Daca este amenajata cu pardoseli decorative, scara blocului va fi comod de utilizat de toti locuitorii, va fi usor de ingrijit si va rezista cu succes la aproape orice agresiune mecanica sau chimica.

Printre motivele pentru care majoritatea asociatiilor de proprietari aleg sa renoveze scara blocului cu pardoseli decorative se numara:

  1. Sunt foarte usor de montat si de intretinut;
  2. Deoarece sunt turnate dintr-o substanta in stare lichida, rezultatul va fi o suprafata plana si fara denivelari;
  3. Suprafata oferita de pardoseli decorative este impermeabila si antiaderenta astfel incat se limiteaza posibilele accidentari prin alunecare;
  4. Scarile amenajate cu pardoseli decorative nu au fisuri sau crapaturi, sunt moi si rezistente.
Pe langa interesul legat de utilizarea in siguranta a scarilor, amenajarea spatiilor comune trebuie sa fie o prioritate, deoarece contribuie in mod semnificativ la valoarea de piata a apartamentului.

Valoarea unui apartament se stabileste si in functie de gradul de amenajare al blocului

Chiar daca apartamentul are amenajari deosebite si ofera conditii excelente, situarea lui intr-un bloc neingrijit sau insalubru poate scadea interesul posibililor cumparatori. Daca accesul se face printr-o usa cu geamuri sparte sau pe un coridor intunecat, nimeni nu va fi interesat de o posibila achizitie.

Daca, insa, apartamentul se afla intr-un bloc recent renovat, cu scara amenajata corespunzator, eventual cu pardoseli decorative, daca accesul este printr-o zona luminoasa si curata, atunci interesul cumparatorilor pentru apartament va creste. Practic, un posibil cumparator nu este atent doar la interiorul apartamentului ci si la zona in care se afla situat, la modul in care este administrat blocul si chiar la vecinii alaturi de care va trebui sa traiasca.

O scara frumos amenjata, cu flori ingrijite, cu pardoseli decorative pe jos, cu becuri functionale la fiecare etaj, cu interfon la intrare si cu lift renovat va atrage pe oricine isi doreste sa cumpere un apartament. O alta varianta pe care o putem lua in calcul pentru amenajarea scarilor din bloc este cea oferita de pardoseli epoxidice. Acestea sunt la randul lor foarte eficiente, cu proprietati demne de luat in seama si foarte rezistente in timp.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, apeleaza la specialistii de la Pardoseli Industriale. Te vor ajuta!