Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9138

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rosie Huntington-Whiteley s-a nascut in 18 aprilie 1987 la Plymouth, Devon, in Marea Britanie si este un cunoscut fotomodel britanic. Remarcata pe acest plan s-a facut de cand a inceput sa lucreze pentru agentia de moda Victoria's Secret si de cand a preluat rolul actritei principale in "Transformers: Dark of the Moon". In prezent, cunoscuta actrita-fotomodel locuieste la Londra

Rosie Huntington-Whiteley


Rosie Huntington-WhiteleyActrita Rosie Huntington-Whiteley a crescut in Tavistock, loc unde a absolvit si colegiul si unde a inceput sa colaboreze cu diverse agenrii de modele din Anglia.


A plecat la New York in 2004 pentru a aparea in reviste precum Teen Vogue sau Elle Girk, dar a pozat si pentru Abercrombie & Fitch, Pepe Jeans, Ralph Lauren, Monsoon, Top Shop, etc. De asemenea, in 2005 era deha in revista Vogue si pentru amintita agentie Victoria Secret a devenit in 2006 model pentru lenjerie si produse de frumusete.

Rosie Huntington-Whiteley


Rosie Huntington-WhiteleyIn ani 2008 si 2010 a participat la colectia Burberry, a aparut pe doua coperti ale publicatiei pentru femei, Vogue si a fost nominalizata de Harper's Bazaar pe lista femeilor care se imbraca cel mai bine in anul respectiv.


Totodata, Rosie Huntington-Whiteley a colaborat cu cateva agentii celebre precum Mikas din Stockholm, Women Management din New York, TrafficModels din Barcelona, NBPeople si multe altele.


Abia in anul 2010 norocul i-a suras si de pe scena cinematografica, oferindu-i-se rolul din Transformers, cel care i-a apartinut pana atunci lui Megan Fox, pentru a presta in ulltima parte a seriei. Filmul regizat de Michael Bay isi are lansarea in iulie 2011.

Rosie Huntington-Whiteley


Rosie Huntington-WhiteleyIn 2008 si 2010 participa la prezentarea colectiei Burberry, aparea pe doua coperti ale revistei Vogue, era propusa de Harper's Bazaar pe lista celor mai bine imbracate femei ale anului.


Rosie Huntington-Whitele a colaborat cu agentii celebre ca Women Management din New York, Traffic Models - Barcelona, Mikas - Stockholm, Planit M, Profile Model Agency, Women Management - Paris, NBPeople, Iconic Management.


Dupa aceasta colaborare, Rosie Huntington-Whiteley a fost desemnata de catre editorii revistei Maxim, drept cea mai fierbinte femeie din lume. De curand, aceasta este iubita actorului Jason Statham.