Megan Fox

Megan Fox

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriActori
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3575

Voteaza & Distribuie

Descriere

Megan Fox este una dintre tinerele „bombe" de la Hollywood. Si-a inceput cariera in actorie in anul 2001 si de atunci, apre in filme, seriale TV si intr-o multime de pictoriale si reclame. Votata ca „cea mai sexy femeie din lume" in 2008 de catre Revista FHM, Megan se mandreste si cu alte nominalizari prestigioase. Actrita, care nu refuza nici un rol, oricat de mic sau nesemnificativ ar fi el, a reusit deja sa-si intrarea in lumea show-bizului.


Megan Fox in FHM


Megan Fox in FHM

Megan Denise Foxx s-a nascut pe 16 mai 1986, in Oak Ridge, Tennessee (SUA). Cu toate acestea, si-a petrecut copilaria in Rockwood, Tennessee. Desi mama ei, Macey Tonachio, a fost directorul Turismului in Roane County, Tennessee, Megan s-a nascut intr-o familie saraca. Mai are o sora mai mare, iar pentru Hollywood, si-a schimbat numele de familie, renuntand la ultimul x din "Foxx".



La frageda varsta de 5 ani, Megan s-a inscris la scoala de dans si de actorie. Primul ei contract a fost a fost pentru Elite Pictures din Londra, unde a avut posibilitatea sa apara intr-un film. A fost, de asemenea, un participant activ in corul Kingston Elementary School si in echipa de inot Clippers Kingston. La 10 ani, Fox s-a mutat in Florida, dar schimbarea locului nu a descurajat-o si si-a continuat formarea ei ca actrita in speranta de a patrunde in lumea divertismentului.


Megan Fox




Capacitatile ei creatoare i-au permis sa adune o multime de oportunitati si sa castige mai multe premii in 1999 la American Modeling and Talent Convention in Hilton Head Island, Carolina de Sud. Apoi s-a indreptat spre o cariera in actorie si modeling. In anul 2001 si-a facut debutul pe marele ecran cu filmul „Holiday in the Sun". Desi acesta a fost un rol principal, pe viitor nu s-a sfiit sa joace si roluri secundare sau sa aiba aparitii scurte in diverse productii.



In perioada 2002-2004 a aparut in mai multe seriale de televiziune printre care "Ocean Ave", „What I Like About Your, „Two and a Half Men" si „The Help". Urmatoarea aparitie a lui Megan Fox pe marele ecran a fost in "Confessions of a Teenage Drama Queen", alaturi de Lindsay Lohan. Apoi, a jucat in serialul de televiziune „Hope & Faith", unde a interpretat rolul Sydney Shanowski, din 2004 pana in 2006. Primul sau succes comercial a venit cu filmul "Transformers" in 2007.



„Transformers" i-a adus cronici excelente si recunoasterea imediata a muncii ei. In noiembrie 2005 a aparut intr-un pictorial de cinci pagini a revistei FHM, apoi in altele precum GQ, Maxim si Arena. Una dintre cele mai frumoase fete de la Hollywood, Megan Fox a fost votata ca „cea mai sexy femeie din lume" de catre revista FHM in 2008, surclasandu-le pe Jessica Biel si Jessica Alba.


Megan Fox in Transformers


Megan Fox in Transformers

De fiecare data cand Megan are sentimente pentru ceva, isi face un tatuaj. Printre cele noua tatuaje de pe tot corpul ei se numara: un poem, un simbol al puterii pe gat, numele sotului ei Brian pe sold si o imagine a fetei lui Marilyn Monroe pe bratul drept. Un alt tatuaj de pe umarul ei drept spune ca „Vom rade cu totii de fluturii auriti", o replica din piesa Regele Lear de Shakespeare. Din 2010, Megan Fox este sotia lui Brian Austin Green.


Filmografie

2001 - Holiday in the Sun

2004 - Confessions of a Teenage Drama Queen, Crimelor de moda

2007 - Transformers

2008 - How to Lose Friends and Alienate People

2009 - Transformers II

2009 - Jennifer's Body

2010 - Jonah Hex

2010 - Passion Play


Seriale de televiziune

2002 - Ave Ocean

2003 - What I Like About You

2004 - Two and a Half Men, The Help, Crimes of fashion, Hope & Faith

2008 - Lost