Rezervorul wc incastrat - o solutie tot mai intalnita in baia personala

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriobiecte sanitare
Ultima actualizareLuni 15 octombrie 2018
Vizualizari1806

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca tinem cont de pretentiile estetice si de spatiu aparute in ziua de azi, rezervoarele toaletelor sunt un adevarat inconvenient. Atat rezervoarele in sine, cat si conductele atasate ocupa spatiu in bai si de cele mai multe ori sunt un element care incarca foarte mult din punct de vedere vizual, astfel ca un rezervor wc incastrat este in unele cazuri alternativa potrivita.

Ce este un rezervor wc incastrat?

Asa cum ii spune si numele, un astfel de rezervor este instalat in spatele unui perete sau a unei masti. Datorita acestei dispuneri, singurele lucruri vizibile raman vasul de toaleta si butonul de evacuare, dispus in perete.
Desi rezervoarele incastrate sunt mai mult intalnite in spatii comerciale, aeroporturi sau restaurante, specialistii au observat o crestere constanta a interesului pe segmentul rezidential. Oamenii isi doresc bai mai spatioase si mai moderne, iar un rezervor wc incastrat are o contributie uriasa in asigurarea acestor lucruri.

Caracteristici si avantaje

Rezervoarele se achizitioneaza de cele mai multe ori impreuna cu vasele de toaleta aferente. Toate elementele acestui tip de toaleta sunt de calitate inalta, avand o rezistenta sporita. Totusi, daca apar probleme, accesul la rezervor se poate face cu usurinta prin spatiul unde este pus butonul de evacuare a apei.
O caracteristica speciala a unui sistem incastrat este ca vasul de toaleta este de cele mai multe ori suspendat. Acest lucru ne ajuta sa curatam mult mai eficient podeaua, avand acces si sub vas.
Nu trebuie sa ne facem probleme legate de rezistenta, deoarece atat rezervorul, cat si vasul de toaleta pot suporta greutati de pana la cateva sute de kilograme.

Instalarea unui rezervor wc incastrat este intr-adevar alegerea potrivita daca ne dorim urmatoarele lucruri:

Un stil unic al baii - Un rezervor wc incastrat si un vas de toaleta suspendat ofera un aspect modern oricarei bai, starnind admiratia tuturor si transmitand ideea ca suntem atenti la trenduri si ne plac lucrurile frumoase.

Durabilitate - Asa cum s-a mentionat, rezervorul are o capacitate mare si este realizat din materiale rezistente, deci este foarte posibil ca acesta sa nu necesite niciodata lucrari de intretinere sau de reparatie.

O baie mai spatioasa si mai aerisita - Din moment ce rezervorul este in spatele peretului, avem de castigat spatiu pe care il putem folosi pentru altceva, sau pur si simplu ne putem bucura de o baie mult mai aerisita.

O curatare mult mai usor de realizat - Cu un rezervor incastrat insotit de un vas de toaleta suspendat, ne este foarte usor sa putem curata toata suprafata baii, avand acces facil sub si in jurul vasului.

Zgomot redus - Peretele izoleaza eficient zgomotul produs de evacuarea apei, deci nu ii vom deranja pe cei din jur atunci cand folosim toaleta in momente inoportune, cum ar fi noaptea.

Consultati oferta unui magazin specializat

Magazinul online Baterii-lux.ro este locul ideal pentru un rezervor wc incastrat premium, dar si pentru accesorii, sisteme de instalare si multe alte echipamente sanitare de calitate inalta.
Comercializand produse marca Grohe in exclusivitate, un renumit producator de echipamente sanitare la nivel mondial, magazinul este unul dintre locurile preferate ale profesionistilor din Romania.

Baterii-lux sta la dispozitia clientilor aici cu oferte speciale, asistenta tehnica, modalitati multiple de plata si produse care vor functiona fara probleme pentru foarte multi ani!