Restaurantul dvs. respectă reglementările de etichetare nutrițională?

Detalii

CategoriiAlimentatie
Tagurimancare, nutritie, restaurant
Ultima actualizareMiercuri 1 martie 2023
Vizualizari471

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un calculator de valori nutritionale este un instrument conceput pentru a ajuta restaurantele să respecte cu ușurință reglementările de etichetare nutrițională.

Ce este un calculator de valori nutritionale?

Un calculator de valori nutritionale este un instrument online conceput pentru a calcula și genera automat etichetele nutriționale ale rețetelor restaurantului dvs. Vă permite să creați rapid, precis și fiabil etichete nutriționale pentru preparatele dvs., asigurându-vă că restaurantul respectă legile actuale. Pentru a calcula informațiile nutriționale ale unei rețete, cantitățile de ingrediente sunt convertite în grame și apoi înmulțite cu aceste valori nutriționale predefinite (la 100 de grame).

Folosind acest instrument, puteți fi siguri că informațiile dvs. de pe eticheta nutrițională sunt actualizate și conforme cu cele mai recente standarde din industrie. Ceea ce face mai simplă ca niciodată menținerea informațiilor actuale și exacte despre nutriție pentru meniuri. În plus, poți economisi timp și bani eliminând adaugarea manuală a datelor și simplificând procesul de creare și menținere a etichetelor nutriționale.

Cum ajută restaurantele să respecte reglementările?

Calculatorul de valori nutritionale ajută restaurantele să respecte reglementările de etichetare nutrițională prin furnizarea de informații nutriționale exacte și actualizate. În plus, instrumentul facilitează menținerea meniurilor în conformitate cu reglementările în schimbare, fără a avea nevoie de personal sau resurse suplimentare. Adaugi cate rețete dorești, editezi, actualizezi rețetele, export meniu in format digital (cod QR), export meniu format PDF, export meniu HTML in site, design meniu restaurant, sunt doar cateva caracteristici ale programului.

Ce alte avantaje oferă?

Pe lângă faptul că ajută industria HoReCa să respecte reglementările ANPC, un calculator valori nutritionale facilitează gestionarea meniurilor si categoriilor de meniu. Introducând restricții alimentare, alergeni, aditivi și alte informații relevante despre produsele din meniu în program, operatorii pot genera rapid declarații nutriționale filtrabile pe care clienții le pot folosi pentru a lua decizii informate cu privire la mesele pe care le aleg.

În plus, administratorii pot actualiza cu ușurință informațiile nutriționale pentru un singur articol sau pentru un meniu întreg, fără a pierde timp introducând datele manual. Odată ce fiecare element de meniu este adăugat și actualizat cu valorile nutriționale introduse de dvs., veți putea genera etichete nutriționale cu un singur clic. Clienții pot folosi aceste etichete în timp ce comandă pentru a lua decizii informate cu privire la mesele lor!

Prin reducerea sau omiterea ingredientelor bogate în energie sau folosind înlocuitori mai sănătoși, puteți îmbunătăți valoarea nutrițională generală a rețetei dumneavoastră.