Descopera top 5 echipamente de la Conti Grup care iti sunt necesare intr-o bucatarie de restaurant

Detalii

CategoriiAlimentatie
Tagurimancare, restaurant
Ultima actualizareVineri 31 ianuarie 2020
Vizualizari790

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intr-un prezent in care oamenii nu mai au foarte mult timp liber la dispozitie, acestia prefera de cele mai multe ori sa manance la restaurant, in loc sa petreaca ore in sir in bucatarie. Cei care decid sa devina proprii lor sefi si sa isi deschida locatii in care clientii pot lua masa trebuie sa aiba insa in vedere tipurile de echipamente de la Conti Grup de care au nevoie pentru ca bucatarii sa isi poata desfasura munca in cele mai bune conditii. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele tipuri de echipamente care nu trebuie sa lipseasca din niciun restaurant!

Aparate pentru fiert paste

In restaurantele in care volumul de munca este foarte mare, nimeni nu are suficient ragaz pentru a fierbe pastele individual, pentru fiecare portie. De aceea au fost create aparatele pentru fiert paste, care ajuta la pregatirea unor feluri de mancare delicioase. Indiferent daca indivizii prefera pastele carbonara, spaghetele bologneze sau pastele simple, cu rosii si busuioc, cei care merg intr-un restaurant le pot primi foarte repede tocmai datorita faptului ca bucatarii dispun de aparate specializate pentru fiert pastele.

Plite

Plitele se numara si ele printre echipamentele absolut necesare in restaurante. Cu ajutorul lor, cei care pregatesc mancare pentru un numar mare de oameni pot realiza gratare delicioase sau legume intr-un timp foarte scurt. Plitele sunt disponibile intr-o gama foarte larga, incepand de la modelele mai micute si pana la cele extrem de generoase, pe care pot fi gatite simultan mai multe feluri de mancare!

Cantare de la Conti Grup

In restaurantele de top, bucatarii trebuie neaparat sa respecte gramajele pentru fiecare portie pe care o pregatesc. De aceea, ei trebuie sa dispuna de cantare de calitate de la Conti Grup, cu ajutorul carora sa gateasca in cel mai scurt timp, pe baza preferintelor clientilor. Aceste echipamente sun foarte usor de folosit de catre oricine si, in acelasi timp sunt foarte simplu de depozitat atunci cand nu mai sunt necesare.

Fripteuze

Ideale pentru pregatirea cartofilor sau a carnurilor slabe cat mai repede, fripteuzele sunt aparate extrem de eficiente in orice bucatarie. Ele pot fi simple, electrice, pe banc sau cu dulap inchis, in functie de cum considera bucatarii care s-ar putea descurca mai bine. Toate modelele sunt sigure pentru a fi folosite in bucatariile restaurantelor, acolo unde se gateste in mod constant.

Cuptoare cu convectie si aburi

Create cu scopul de a gati mancarea repede si bine, cuptoarele cu convectie si aburi fac parte din produsele realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie. Toate modelele sunt lucrate din materiale de calitate, care ofera echipamentelor o viata cat mai indelungata, dar si siguranta de care bucatarii au nevoie mai ales atunci cand lucreaza cu foc deschis!

Pe langa toate cele mentionate anterior, proprietarii de restaurante trebuie sa se gandeasca la achizitionarea unor tigai basculante, la aparate de prajit de paine, dar si la cabinete pentru pastrarea la rece a produselor care nu trebuie servite calde. Din fericire, bucatarii au astazi la dispozitie o serie larga de echipamente pe care le pot folosi pentru a-si facilita munca!