Reguli pe care nu le stiai despre asezarea tablourilor canvas pe perete

Reguli pe care nu le stiai despre asezarea tablourilor canvas pe perete

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, design de interior, Tablouri
Ultima actualizareMarti 3 august 2021
Vizualizari324

Voteaza & Distribuie

Descriere

Peretii goi vor avea intotdeauna nevoie de accesorizare. In caz contrar, acestia vor da senzatia de decor incomplet. Astfel, cea mai rapida si eficienta solutie sunt tablourile canvas personalizate. Fie ca fac parte din categoria tablourilor abstracte, florale sau minimale, exista o multime de modalitati prin care le poti aseza astfel incat sa transforme un spatiu “gol” in unul primitor si interesant. Exista cateva reguli de asezare a tablourilor pe care cel mai probabil nu le stiai. In urmatoarele randuri vei regasi sfaturi despre cum poti aseza tablourile pentru a obtine un design modern si atractiv. Cu siguranta iti vor fi de folos, mai ales atunci cand nu te simti suficient de inspirat.

Reguli pentru asezarea tablourilor canvas de dimensiuni mici
Daca ai adunat mai multe tablouri de dimensiuni mici si iti doresti sa le expui, le poti grupa intr-un aranjament. Nu are importanta daca fiecare face parte dintr-un stil diferit. Cu siguranta au un aspect foarte important in comun: aprecierea ta. Cu toate acestea, trebuie sa aiba totusi un element de legatura. De preferat, o culoare comuna sau o combinatie armonioasa de culori. Tablourile de dimensiuni mici se aseaza, in general la o distanta de doar cativa cm intre ele, astfel incat sa ocupe golul unui perete.

Reguli pentru asezarea tablourilor canvas de dimensiuni diferite
Pozitia tablourilor pe perete trebuie sa fie intotdeauna echilibrata. In cazul acesta, echilibrul inseamna aliniere. Pentru a-ti da seama ce varianta ti se potriveste cel mai bine, este indicat sa realizezi o schita pe foaie. Ca o regula generala, tablourile asezate in linie orizontala sunt potrivite pentru incaperi cu o latime mare, iar cele asezate in linie verticala sunt potrivite pentru peretii ingusti.

Reguli pentru asezarea tablourilor canvas supradimensionate
Un tablou canvas de dimensiuni mari va atrage intotdeauna toata atentia si va reprezenta fara doar si poate, centrul de interes al incaperii. Tocmai de aceea este foarte important sa fie amplasat intr-un loc potrivit astfel incat sa poate fi privit de la distanta. Unul dintre cele mai potrivite locuri pentru amplasarea unui tablou canvas supradimensionat este seasupra canapelei. Cu toate acestea, este important sa te raportezi si la mobilier. Tabloul de dimensiuni mari nu va oferi un aspect placut daca mobila nu este minimalista.

Pentru a nu da gresi, amplaseaza tabloul canvas pe un perete gol, fara mobila sau alte decoratiuni. Daca este pentru prima data cand incerci sa realizezi un aranjament de tablouri pe perete, poti urma cu incredere regulile de mai sus. Te vor ajuta sa obtii un design armonios, insa cu toate acestea, poti da frau liber imaginatiei si poti impune propriile tale reguli.

In magazinul online Weframe gasesti tablouri canvas personalizate disponibile intr-o gama variata de modele. Le poti alege pe cele potrivite tie si iti poti urma instinctul astfel incat sa sa te bucuri de confortul optim!