Razboiul stelelor: Episodul III - Razbunarea Sith

Razboiul stelelor: Episodul III - Razbunarea Sith

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGeorge Lucas, Hayden Christensen, Natalie Portman
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1025

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
An: 2005
Durata: 140 minute
Regia: George Lucas
Scris de: George Lucas
Actori: Hayden Christensen, Natalie Portman, Ewan McGregor
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie

Anakin Skywalker (Hayden Christensen) si Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) sunt trimisi intr-o misiune de salvare: trebuie sa-l elibereze pe senatorul Palpatine (Ian McDiarmid) din ghearele Generalului Grievous (Matthew Wood), complicele contelui Dooku (Christopher Lee).

In timpul misiunii, Anakin il ucide pe Dooku intr-o lupta cu sabiile. Intorsi pe Naboo, situatia devine complicata deoarece Yoda (Frank Oz) si Mace Windu (Samuel L. Jackson) nu au incredere deplina in Anakin. Ei cred ca baiatul este prea impulsiv, insa ceea ce nu stiu ei este ca tanarul s-a casatorit cu Padme si va fi in curand tata.

Cei doi ii cer sa il supravegheze pe Palpatine, Cancelarul Suprem al Republicii, in care nu au incredere. Palpatine le cunoaste intentiile si incearca sa-l influenteze pe Anakin. Ostilitatea dintre cancelarul Palpatine si  Consiliului Jedi e din ce in ce mai apriga.

Anakin este prins la mijloc si nu stie de ce parte sa fie. Sedus de promisiunea unei puteri fara precedent, tentat de partea intunecata a Fortei, se supune maleficului Darth Sidious si devine Darth Vader.

Lorzii Sith se unesc pentru a-si pregati razbunarea, care incepe cu exterminarea cavalerilor Jedi. Singurii supravietuitori ai masacrului, Yoda si Obi Wan pornesc in urmarirea Sithtilor. Vanatoarea se incheie cu o lupta spectaculoasa intre Anakin si Obi Wan, care va decide soarta galaxiei.