Proiecte de amenajari interioare pentru case stil clasic

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare
Ultima actualizareMiercuri 20 aprilie 2016
Vizualizari1625

Voteaza & Distribuie

Descriere

Amenajarea interioara a unei case trebuie intotdeauna facuta dupa placul si gustul locatarilor. Stilul clasic este unul preferat de multi tocmai datorita liniilor simple si mobilierului in stil antic alcatuit fie din mesteacan fie din visin si nu in ultimul rand datorita paletei de culori sobre. Pe scurt, stilul clasic se rezuma la simetria corpurilor alese si acest lucru nu include doar piesele din dormitor sau living. Baia si bucataria sunt alte doua incaperi care trebuie sa respecte aceleasi linii in cea ce priveste un proiect de amenajari interioare in Bucuresti a unei case in stil clasic.

Nu este usor sa optezi pentru un astfel de stil tocmai de aceea este bine sa recurgeti la sfaturile unui specialist, mai precis la serviciile unui designer de spatii interioare. Acest specialist detine cunostiintele necesare pentru a va pune in practica dorintele si pentru a realiza casa visurilor. Optand pentru astfel de servicii, propietarul casei se va putea consulta cu arhitectul responsabil de acest proiect si impreuna vor decide culoarea peretilor, materialul din care este fabricat parchetul, corpurile de iluminat care va vor impodobi fiecare camera cat si alte piese decorative.

Aceste detalii sunt extrem de importante si trebuie parcurse rand pe rand impreuna cu specialistul, astfel incat texturile alese, nuantele dar si materialele sa reprezinte stilul clasic ales de propietarul casei. Pentru amenajarea casei in stil clasic, puteti opta pentru o mobila italiana de culoarea lemnului iar in cea ce priveste corpurile de iluminat, lustrele si candelabrele somptuoase se afla in topul recomandarilor specialistilor. Bineinteles acestea pot fi fie din cristal sau din alte materiale mai putin pretioase in functie de bugetul fiecaruia. De asemenea parchetul din lemn stratificat marca Kahrs este alegerea potrivita pentru o casa amenajata in clasic. Nuantele si costurile pentru un astfel de parchet difera in functie de tipul ales de beneficiar.

In cea ce priveste impodobirea ferestrelor, beneficiarul are o gama vasta de tesaturi care mai de care mai sublime si mai rafinate din care poate alege. Toate acestea vor contribui la crearea acelui stil clasic si fara cusur al casei de vis. Iar daca va intrebati ce fel de aparatura s-ar potrivi cu o bucatarie in stil clasic, designerii recomanda gama de electrocasnice incorporabile Smeg-Franke. Culorile din nou trebuie alese impreuna cu specialistul. Cornisele care unesc corpurile superioare din bucatarie si corpul de hota este o alegere care va reflecta stilul clasic al unei case si o recomandare propusa adeseori de designeri. Ca si material principal pentru o bucatarie in stil clasic este lemnul.

Relatii la telefon: 0620.665.365