Programele brainLight pentru învățare “fi inteligent” - Pregătirea pentru teste / examene la copii și adulți

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriPsihoterapeut, Psihoterapie, Timisoara
Ultima actualizareLuni 8 ianuarie 2018
Vizualizari1208

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cele două emisfere cerebrale au funcții specializate: emisfera stângă funcționează într-o manieră rațională, liniară, logică și analitică, iar emisferă dreapta stimulează creativitatea, recunoaște modele și fapte care trebuiesc reamintite în timpul testelor.

Pentru a se proteja de anxietatea de dinaintea testării sau a examenului este important pentru elev / student / adult să aibă o atitudine puternică, sănătoasă în ceea ce privește abilitățile sale. Perioada de timp de dinaintea unui test sau un examen aduce cu sine una dintre cele mai mari presiuni cu care se confruntă un elev / student / adult.

Nervozitatea produce oboseală mentală, care poate ajunge la o intensitate foarte crescută. O minte hiperactivă este o sursă primară de anxietate, la care se adaugă pierderea capacității de concentrare și se traduce prin sentimente de neputință și lipsa concentrării. O atitudine hrănește o altă atitudine, formând astfel o buclă, care în cele din urmă provoacă eșecul în performanță.

Programele brainLight ajută mintea elevului / studentului să se liniștească în timpul acestor perioade intense, ajutând buclele mentale să devină pozitive, producând o capacitate crescută de reamintire mentală a materialului de pre-învățare. Învățarea se produce, iar prin stimularea auditivă și vizuală a programelor brainLight creierul ajunge la un echilibru, obținându-se astfel o minte ageră și relaxată.

Programele pentru copii ”fi inteligent” pot ajuta copilul (elev / student) sau adultul să învețe mult mai ușor, mai repede, iar calitatea informațiilor memorate să fie foarte bună.

Utilizarea în mod constant a programelor brainLight ajută la menținerea unei stări de de calm, atât mental cât și fizic, care este esențială în reamintirea, memorarea și creșterea performanței școlare / academice / profesionale.


Nicoleta Iordache Psihoterapeut din Timisoara
nicoletaiordache.ro