Procedee pentru realizarea unei pagini web profesioniste!

Procedee pentru realizarea unei pagini web profesioniste!

Detalii

CategoriiIT
TaguriAgentie de publicitate, creare site, website
Ultima actualizareLuni 15 aprilie 2019
Vizualizari654

Voteaza & Distribuie

Descriere

Realizarea unei pagini web profesioniste este unul dintre dorințele fiecărui antreprenor pentru afacerea sa, fiind cunoscute numeroasele beneficii pe care un site web le are în dezvoltarea unei afaceri. Tocmai de aceea, agentiile de web design din Timişoara este foarte important ca realizarea acestuia să fie una de calitate, astfel încât să vă bucurați cât mai mult timp de toate avantajele de care puteți dispune. Așadar, în articolul de astăzi veți descoperi trei trenduri pe care le puteți aplica și în cazul website-ului dumneavoastră, pentru a crește calitatea acestuia.

Flat Design

Acest procedeu este folosit de cele mai multe ori pentru platformele de tip Facebook, Instagram, Microsoft, însă poate fi aplicat și în cazul site-urilor web. Flat design-ul elimină efectele tridimensionale sau efectele obositoare pentru ochiul uman, bazându-se pe o grafică mai simplă (însă nu banală). De asemenea, acest procedeu se bazează mai mult pe conținut, pagina dumneavoastră obținând un aspect mult mai aerisit și ușor de citit. Flat design-ul este foarte util în cadrul blogurilor, acestea fiind create tocmai datorită conținutului lor, deci, design-ul are rolul doar de a scoate în evidență scrisul.

Parallax Scrolling

Dacă flat design-ul se bazează mai mult pe un design minimalist, care să scoată în evidenţă conţinutul site-ului, putem spune că parallax scrolling-ul este exact pe invers. Acesta are rolul de a oferi paginii un evect “wow”, astfel încât publicul să fie impresionat de grafica aleasă de dumneavoastră. De asemenea, şi această tehnică are scopul de a scoate în evidenţă textul şi imaginile folosite în cadrul paginii web. În schimb, acesta oferă posibilitatea e a insera diferite animaţii, astfel încât paginile din cadrul site-ului să pară mult mai profesionale şi calitative.

Fixed Header

Ultimul dar nu cel din urmă este Fixed Header, o tehnică la care apelează majoritatea posesorilor de pagini web care doresc o schimbare. Acestă tehnică are rolul de a fixa partea superioară a website-ului, astfel încât aceasta să poată fi la dispoziţia clientului permanent, chiar dacă acesta accesează o pagină din cadrul site-ului. Astfel, acest tip de grafică permite clientului să acceseze orice pagină îşi doreşte, fără să fie nevoit să acceseze pagina principală. În plus, acesta o poate accesa oricând, chiar dacă se află în josul paginii, efectul menţionat declanşându-se în mod automat atunci când veţi folosi scroll-ul.

În final, sperăm ca cele trei tehnici menţionate să vă ajute în crearea unui site profesional, aşa cum vă doriţi. Suntem convinşi că, alegând metoda potrivită, veţi obţine un site de invidiat!

https://projectmedia.ro/