Servicii de web design destinate cresterii afacerii tale

Detalii

CategoriiIT
Taguricreare site, web design, website
Ultima actualizareMarti 4 octombrie 2022
Vizualizari232

Voteaza & Distribuie

Descriere

In procesul de creare si mai ales de dezvoltare si de crestere a notorietatii si al numarului de persoane care stiu despre o afacere, un loc important il ocupa si prezenta in mediul online, care in ziua de azi a devenit ceva absolut necesar pentru oricine doreste sa-si deschida o afacere si doreste sa se faca cunoscut. Aceasta prezenta se poate face cunoscuta prin postarea de anunturi de promovare, a produselor sau serviciilor acele companii, pe care le poate oferi, pe diverse platforme online si site-uri cu notorietate mare, de scrierea si postarea de articole de promovare si advertoriale, bannere online si multe alte tactici, asemanatoare promovarii fizice, clasice am putea spune.

Cel mai bine este insa, daca este posibil, sa ne bazam pe propriile rezurse si sa ne realizam propriul site web sau, daca avem un buget mai mare, propria platforma sau magazin online prin care sa ne putem promova si in acelasi timp, sa putem vinde ceea ce producem si oferim. Luand in calcul toate aspectele, un site web de dimensiuni medii nu are un pret atat de mare, cheltuielile putand fi acoperite de o cei ce stiu sa-si managerieze eficient fondurile si care inteleg care sunt cele mai importante aspecte in evolutia afacerii lor.

Nici macar nu este nevoie de multe cunostinte in domeniul web pentru ca o persoana sa poata realiza un site, existand numeroase teme, unelte si aplicatii care sa-l sustina ce pot fi deja obtinute si pur si simplu implementate in site-ul pe care prima data il cumparam ca si entitate, alaturi de nume, extensie si gazduire, fiind absoluta necesara prezenta sa si in format fizic, pe un server care sa il mentina online non-stop.

Pentru aspecte mai dificile este bine totusi sa apelam la cineva cu experienta, asemeni unei agentii de web design, acestea fiind in ziua de azi foarte multe si cu persoane foarte pricepute, care ne pot oferi rezultatele dorite intr-un timp cat mai scurt si poate ca si la un pret destul de mic. In Bucuresti il gasim pe cei de la iTExclusiv, ce ofera servicii de desin web, creare site-uri web si creare magazine online, printre multe altele.

In timp ce unele servicii se aplica o singura data, altele au caracter permanent, se continua si de aplica pe toate durata de functionare a unui site, asemeni celor se design web, care fac referire la buna functionare si aspectul unei pagini web sau a unui intre site. Acestea se aplica si in stadiul de creare al site-ului web cat si dupa ce acesta devine functional si ele navigat de catre utilizatori. Implementarea de imagini, texte, bannere si diverse alte. Practic, web design-ul se traduce prin planificarea si crearea de site-uri web. Acesta necesită abilități de creare a arhitecturi informației, interfață utilizator, structura site-ului, navigația pe acesta, layout-ul, culorile, caracterele și imaginile etc.

Exista mai multe lucruri, cunostinte pe care un designer web trebuie sa le aiba astfel incat sa poata crea ceva cu adevarat impresionant, unic, care sa fie pe placul clientului si mai apoi, al utilizatorilor unui site:

  • HTML, care este structura unui site si baza tuturor site-urilor web
  • CSS, care se ocupa cu gestionarea aspectului vizual al unui site , inclusiv layout-uri, culori, tipografie
  • JavaScript, limbaj de programare care ne ajuta sa implementam aspecte complexe intr-un site web, asemeni elementelor animate 2D sau 3D, printre altele
  • Elemente de programare CGI, PHP sau XML, care reprezinta diverse limbaje de programare, necesare in cadrul site-urilor ce se doresc a fi complexe si a avea continut diversificat, nisat, tehnic, etc.
  • Arhitectura informatiei, prin care structuram in modul dorit informatia de pe site si continutul acestuia
  • SEO, care se traduce prin Optimizarea pentru Motorul de Cautare si prin care ne asiguram ca site-ul are o pozitie buna in cautarile Google precum si in alte motoare de cautare. Prin cautare unui produs sau serviciu specific, oamenii pt gasi mai rapid site-ul nostru ci nu pe cele ale competitiei
  • Gestionare server, care fac referire la gestionarea serviciilor de gazduie web, administratorii oricarui site avand la dispozitie instrumente prin care sa-l modifice asa cum vor fara a fi nevoie sa apeleze mereu la firma de web hosting
  • Strategii de web marketing prin care sa se aplice strategii eficiente de promovare ale site-ului, produselor si serviciilor pe care le vindem
  • E-commerce si conversii, acolo unde este vorba despre site-uri nu doar de prezentare ci si pe care se pot face vanzari sau cumparari, asemeni magazinelor online
  • Viteza si continutul, care influenteaza destul de mult decizia unui consumator de a mai utiliza si alta data site-ul. Nimanui nu-i mai plac in ziua de azi site-urile care se incarca sau care se misca greu asa ca, este important sa evitam astfel de aspecte pe cat de mult posibil.

Principalele elemente ale unui serviciu de web design sunt: layout-ul, culoarea, grafica, fonturile si continutul, fie ca este vorba despre texte mici, titluri si subtitluri sau intregi articole de promovare. Toate acestea pot fi aplicate cu succes de catre expertii iTExclusiv iar clientii pot avea acces si pot naviga pe site-ul lor in cel mai scurt timp.
Sunt desigur si multe aspecte ce nu sunt luate suficient de mult in calcul sau care se pot schimba fara sa vrem prin modificarea altor parametri. De aceea, atentia la detalii este esentiala in procesul de creare si de aplicare al serviciilor de design web.