Cum poți beneficia de un magazin online cheie

Cum poți beneficia de un magazin online cheie

Detalii

CategoriiIT
Taguricreare site, magazin online, website
Ultima actualizareVineri 26 august 2022
Vizualizari92

Voteaza & Distribuie

Descriere

Suntem cu toții conștienți de faptul că o afacere din ziua de astăzi are nevoie de o prezență în mediul online. Și asta pentru că din ce în ce mai mulți oameni utilizează internetul pentru achiziții, plăți, documentare, dar și pentru socializare și umplerea timpului liber. Pentru a fi vizibilă în mediul online, o afacere are nevoie de un loc în care să își expună produsele sau serviciile, adică un magazin online. Dacă nu ai încă un magazin online, unul la cheie este soluția ideală pentru tine.

Ce este un magazin online la cheie?

Un magazin online la cheie reprezintă un magazin care este dezvoltat în baza unui CMS, adică un “Content Management System”, în traducere înseamnând un “sistem de management al conținutului”. Spre exemplu, WordPress este un CMS. Ei bine, acest tip de magazine online la cheie dezvoltate pe platforma WordPress/Woocommerce este creat ca să fie extrem de ușor de folosit de către utilizator și să aducă, de asemenea, beneficii maxime acestuia din urmă.

Care sunt avantajele acestui tip de magazin online?

Există multiple avantaje ale acestui tip de magazin online. Vom începe cu timpul pe care îl vei scuti dacă decizi să folosești un magazin online la cheie. Timpul de creare al acestui tip de magazin poate dura între 1 și 3 săptămâni, durată ce e mai mult decât rezonabilă. Bineînțeles, intervalul se poate modifica în funcție de complexitate și de feedback-ul în timp real al beneficiarului. Timpul scutit poate fi folosit pentru a dezvolta alte aspecte esențiale ale afacerii, cum ar fi analiza pieței sau planul de marketing.

Al doilea mare avantaj este că, odată livrat, magazinul va putea fi folosit la capacitate maximă din prima zi. Fie că e vorba despre vânzări, consultanță despre produse sau servicii, vei putea să acoperi dorințele clienților tăi exact așa cum ți-ai propus. În al treilea rând, vorbim despre un design modern și atractiv pentru utilizatori. Experiența oferită va fi unică, ceea ce va genera vânzări. În al patrulea rând, va fi foarte ușor de administrat, pentru că vei avea control asupra conținutului din magazin. În al cincilea rând, magazinul va avea parte de un nivel înalt de protecție și va beneficia automat de backup-uri zilnice.

De ce e magazinul la cheie lucrul de care are nevoie afacerea ta?

Pentru că e optimizat pentru vânzări. Este creat să funcționeze după cele mai înalte standarde, indiferent de domeniul de activitate al afacerii pe care o ai. Se pot integra diferite opțiuni de plată, cum ar fi plata ramburs, cu cardul sau chiar prin transfer bancar. Se pot integra curieri, ca să nu fie nevoie de introducere datelor de livrare pentru fiecare comandă manual. Se poate câștiga timp prețios generând AWB-urile doar apăsând un singur buton. Se poate integra “Cart Recover”, un plugin care trimite automat un email clientului dacă acesta părăsește pagina de checkout înainte de a cumpăra. De asemenea, pot fi integrate și alte opțiuni, cum ar fi chat online, notificări în pagina de coș, trust badges în pagina de produs și alte câteva lucruri ce vor avea un impact pozitiv pentru experiența utilizatorului.

Magazinul online este modul în care te prezinți posibililor clienți, așa că va trebui construit în așa fel încât să îți reflecte și să îți pună brandul în valoare. Punerea în centru a nevoilor utilizatorului și oferirea unei experiențe pozitive sunt lucruri care contează enorm și care te vor ajuta să îți construiești o imagine pozitivă pe piață. Prin beneficiile pe care le pune în joc, un magazin online la cheie îți va permite să îți dezvolți și să îți menții afacerea la un nivel înalt.