Primul zbor cu avionul – Sfaturi de care trebuie să ții cont

Detalii

CategoriiTurism
Taguriavion, transport persoane
Ultima actualizareJoi 6 decembrie 2018
Vizualizari1068

Voteaza & Distribuie

Descriere

Primul zbor cu avionul stârnește foarte multe emoții, indiferent dacă îl aștepți cu entuziasm sau dacă te gândești cu groază la acel moment. Cu gândul la această experiență inedită pentru tine s-ar putea să scapi din vedere detaliile organizatorice, așa că n-ar strica să te informezi și să îți faci o listă cu toate aspectele pe care trebuie să le ai în vedere pentru a avea o experiență reușită.

În primul rând, trebuie să îți rezervi locul în avion și cazarea. Pentru a prinde oferte cât mai bune, dar și locuri preferențiale, camere cu vedere deosebită etc. este indicat să faci rezervările din timp, imediat ce ți-ai propus vacanța sau ce ai aflat că trebuie să pleci într-o delagație. Atât la hotel, cât și la avion, rezervările se fac foarte simplu, online, pe site-urile de prezentare ale companiilor. În cazul unei vacanțe, poți alege să colaborezi cu o agenție de turism care va face în locul tău aceste demersuri.

Următorul lucru pe lista ta trebuie să fie transportul către aeroport. Mulți oameni uită adesea acest detaliu și se trezesc cu puțin timp înainte de a pleca spre aeroport că trebuie să gasească o soluție de ultim moment. Dacă îți place să fii o persoană organizată și vrei să te asiguri din timp că totul va merge ”ca pe roate” în ziua plecării, dar și la întoarcere, apelează la o firma privată de transferuri către aeroport. Nu va trebui decât să fii gata la ora stabilită pentru a putea călători în siguranță la aeroport. Costurile sunt prietenoase, ai parte de tot confortul și nu mai ai grija bagajelor cărate prin mijloacele de transport în comun. De asemenea, la întoarcere șoferul te va astepta la terminalul ”Sosiri” pentru a te duce în cel mai scurt timp acasă.

Alte aspecte secundare pe care nu trebuie să le omiți:

  • Check-in-ul: cel mai bine ar fi să ți-l faci online, de acasă, pentru a nu mai fi nevoit să aștepți în aeroport în acest scop. Dacă, totuși, nu l-ai făcut acasă, imediat cum ajungi la aeroport interesează-te unde poți efectua acest demers.
  • Bagajul: în privința bagajelor companiile aeriene au reguli foarte stricte. Bagajul de cală trebuie să aibă anumite dimensiuni și o limită de greutate inclusă în taxele deja plătite, iar în cazul celui de mână, care merge cu tine în avion fiecare companie afișează propriile reguli privind obiectele interzise.
  • Controlul de securitate: din nou, aici sunt există foarte multă strictețe pentru a se evita evenimentele periculoase. Când treci prin culoarul de securitate trebuie să nu ai nimic metalic asupra ta, deci vei indeparta ceas, cercei, curea, încălțăminte cu capse etc.

Primul zbor cu avionul va fi o experiență nemaipomenită pe care abia vei aștepta să o repeți. Ca să fii relaxat în ziua plecării, apelează cu încredere la City Transfer Mures, companie de transfer aeroport care îți pune la dispoziție oferte pe gustul tău.

https://www.city-transfer.ro