Cum și în ce condiții putem închiria un microbuz sau un autocar?

Detalii

CategoriiTurism
Taguritransport persoane
Ultima actualizareLuni 22 aprilie 2019
Vizualizari1047

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci când vrei să pleci într-o călătorie cu familia, cu prietenii sau cu un grup de persoane, te gândești la o modalitate bună de transport, care să fie destul de accesibilă ca preț și să aibă și alte avantaje, pentru a vedea multe locuri din țară sau din străinătate. Din păcate prețurile la avion sunt exorbitant de mari, aeroporturile sunt stresante, unele persoane nu sunt încântate de ideea de a călători cu avionul, de aceea decizi să alegi o modalitate alternativă, aceea de a călători cu microbuzul sau cu autocarul.

Accesibilitatea acestor mijloace de transport este mai mare, ele te pot duce acolo unde dorești într-un mod rapid și confortabil. Călătoria trebuie planificată din timp, indiferent dacă aceasta este în scop de agrement, de afaceri (delegații, întâlniri, congrese, simpozioane, seminarii), pentru a vedea anumite obiective turistice, pentru a merge la centre comerciale, în stațiuni turistice, la mănăstiri, pentru a duce un grup de copii în tabără, sau un grup de persoane la locurile de muncă, în țară sau în străinătate.

O bună idee este aceea de a închiria un microbuz cu șofer, pentru a pleca în excursie, la un eveniment special sau pentru a transporta fără probleme un grup mic de pasageri. Indicat este să alegi o companie care se ocupă de astfel de servicii și care are un site online, pe care poți afla mai multe aspecte despre ceea ce oferă.

Ai dori să închiriezi un microbuz sau un autocar într-un mod simplu și flexibil? Poți face asta destul de repede prin Transcar pe site-ul https://transcarsrl.ro/inchirieri-microbuze/ care oferă cele mai bune servicii de transport de acest fel, compania fiind o garanție că veți experimenta confortul de care aveți nevoie în timpul călătoriei. Rezervarea se face prin telefon, email, sau prin mesaj lăsat direct pe site prin formularul de contact care presupune completarea unor date generale, astfel se poate închiria un microbuz sau un autocar rapid și ieftin. Transcar este companie care oferă cele mai bune servicii de transport pentru grupuri de persoane și închirieri de microbuze și autocare de marcă. Scopul este de a oferi clienților avantajul de a beneficia de o călătorie bună la prețuri rezonabile.

Microbuzele și autocarele sunt moderne, au aparate de aer condiționat, au șoferi profesioniști, competenți, cu experiență, disponibili în orice moment, care vă vor duce la timp la destinație, pentru că respectă mereu programul stabilit. Toate vehiculele – microbuzele și autocarele - sunt în stare perfectă de funcționare, au ITP-ul la zi, sunt de marcă Mercedes, Iveco, Temsa, Isuzu, Volvo.

Compania a fost fondată în anul 2001, prin urmare este deja cunoscută pe piața de transport de persoane, în plus are deja clienți fideli care apelează mereu la serviciile ei pentru că au fost întotdeauna 100% mulțumiți. Plecările sunt din București, Zimnicea, Roșiori de Vede, Alexandria, Turnu Măgurele, Videle, în toată țara.

Cei care au nevoie de mașini pentru diverse ocazii – pentru a merge în concediu, pentru transport de copii sau persoane, pentru diverse evenimente – pot închiria microbuze care:

 • Au mai puține locuri, sunt de ultimă generație
 • Au capacități de 15+1, 19+1, 20+1 sau 29+1 locuri
 • Au toate facilitățile necesare pentru a transporta grupuri mici de persoane pe rute pe care autocarele mai mari nu le pot accesa
 • Au portbagajul foarte spațios, acoperind toate nevoile pasagerilor.

Pentru clienții care caută mașini mai mari sunt recomandate autocarele (care se închiriază și dispun de șoferi) pentru că:

 • Sunt vehicule mari, moderne, au mai multe locuri ca microbuzele
 • Oferă tot confortul pentru călătorii mai lungi
 • Sunt perfecte pentru a servi unor grupuri mari de persoane
 • Dispun de compartimente pentru bagaje foarte mari și sigure
 • Au multe facilități care satisfac cerințele pasagerilor
 • Au scaune comode, accesorii care fac călătoria mai relaxantă
 • Sunt foarte confortabile pentru excursii scurte sau pentru excursii mai lungi
 • Sunt extrem de spațioase
 • Au capacitatea de a răspunde nevoilor grupurilor de persoane mari care doresc cel mai bun mod posibil de a se deplasa.

Dacă intenționezi să faci o călătorie cu un grup mai mare de persoane, cu siguranță este important să stabilești din timp cu ce mijloc de transport vrei să mergi până la destinație. În acest caz cea mai bună variantă este un autocar, pentru că are mai multe locuri și mai mult spațiu pentru bagaje. Acesta poate fi un mod confortabil de deplasare, nu este deloc stresant, dispune de șofer profesionist, cu experiență dovedită de conducere în siguranță a acestui tip de vehicul. În acest fel călătoria este mai relaxantă, nu mai trebuie să ai grija carburantului sau a parcărilor ca atunci când folosești mașina personală.

Autocarul se poate închiria rapid, oricând, la prețuri convenabile. Atunci când costul călătoriei se împarte la numărul de persoane din grupul respectiv, se va vedea că autocarul este o modalitate ieftină de a călători confortabil.