Alege And-Flor pentru o călătorie sigură, rapidă și confortabilă

Detalii

CategoriiTurism
Taguritransport persoane
Ultima actualizareMiercuri 10 octombrie 2018
Vizualizari1069

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compania suceveană And-Flor este o companie cu prestigiu în domeniul de transport internațional persoane și colete și se ocupă de această ramură a serviciilor din anul 2002.
Principala activitate a firmei este de a efectua curse internaționale regulate pentru persoane conform graficelor de circulație către Austria, Belgia, Germania, Luxemburg, Olanda, Franța, Slovacia și Cehia, având sediul central pe strada Ana Ipătescu din Suceava, România. Rutele menționate sunt tur- retur. Celelalte activități desfășurate de către And-Flor constau în servicii de coletărie, transport mașini și închirieri auto.

Transportul internațional de persoane este efectuat în condiții de maximă siguranță și confort. Satisfacția pasagerilor constituie principalul țel al firmei și din cauza aceasta se încearcă tot timpul implementarea de soluții și propuneri noi pentru a îndeplini toate cerințele clienților.

Societatea preia pasageri din următoarele orașe: Adjud, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bicaz, Bistrița, Borșa, Botoșani, Brăila, Buzău, Câmpia Turzii, Câmpulung Moldovenesc, Cluj, Comănești, Constanța, Dej, Fălticeni, Focșani, Galați, Gura Humorului, Hârlău, Huși, Iași, Mărășești, Moinești, Oradea, Piatra Neamț, Râmnicu Sărat, Reghin, Roman, Satu Mare, Sighetu Marmației, Suceava, Târgu Bujor, Târgu Frumos, Târgu Mureș, Târgu Neamț, Tecuci, Toplița, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău, pentru a fi duși în unul dintre orașele deservite ale destinațiilor de mai sus. Toate rutele parcurse de către And-Flor se pot viziona pe site-ul companiei, www.and-flor.ro în secțiunea Trasee.

Fiecare cursă este efectuată de către o echipă specializată în transportul internațional de persoane care pune la dispoziția pasagerilor toate informațiile necesare și se asigură ca fiecare client să aibă parte de o călătorie sigură, rapidă, dar în același timp confortabilă și liniștită.
Parcul auto And-Flor dispune de microbuze și autocare dotate cu toate utilitățile pentru a oferi o călătorie cât mai plăcută și cât mai confortabilă posibil.

De asemenea, And-Flor oferă servicii de transport internațional de colete. Acestea sunt preluate și livrate de către reprezentanții firmei direct la adresă. Coletul sau pachetul este preluat și apoi este manipulat cu cea mai mare grijă pentru a nu suferi deteriorări. Coletul va ajunge în siguranță și la timp la adresa de livrare. Mai multe detalii despre acest serviciu, regulamentul și reguli de transport se găsesc tot pe site-ul firmei, www.and-flor.ro.

And-Flor mai prestează și serviciul de transport auto la nivel internațional. Se pot aduce mașini la comandă din Germania, Belgia și Austria. Dacă dorești să cumperi o mașină din aceste țări și nu ai cu ce să o transporți până în România poți conta pe And-Flor pentru acest serviciu realizat cu ajutorul unor platforme omologate și autorizate.